Un român înjunghiat în estul Londrei a murit în braţele prietenului pe care a vrut să-l salveze

22 Mar 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Un român înjunghiat în estul Londrei a murit în braţele prietenului pe care a vrut să-l salveze

Un tânăr din România, abia sosit în Marea Britanie, a fost înjunghiat mortal şi a murit în braţele prietenului pe care sărise să-l salveze dintr-o altercaţie cu o bandă din estul Londrei, relatează dailymail.co.uk. Poliția Metropolitană a început anchetarea crimei, dar nu făcut nici o arestare până acum.

Beniamin Pieknyi (foto), în vârstă de 20 de ani, a sărit marţi seara să-şi salveze prietenul în timpul unei dispute cu o bandă din estul Londrei. Incidentul a avut loc într-un centru comercial aglomerat, Stratford Centre.

Tânărul român venise de două luni în Marea Britanie şi locuia împreună cu fratele său în Milton Keynes. El îşi sărbătorise recent cea de-a 20-a aniversare.

Ion Robert, un prieten de-al său, a declarat presei că Beniamin "era foarte bun și încerca întotdeauna să-i ajute pe toți. Și-a dat viața pentru a-și salva prietenul ... A murit în brațele celui mai bun prieten al său".

El a povestit cum mai mulţi au încercat să-i atace prietenul și el a intervenit pentru a-i salva viaţa. "Era foarte multîţumit de munca lui, era un tip bun", a mai spus Ion Robert despre Beniamin care se angajase la un restaurant.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat că "Poliția a fost chemată marți, 20 martie, la ora 21:30, în urma unor sesizări privind o altercaţie la Stratford Center. Ofițerii au venit împreună cu serviciul de ambulanță din Londra și au găsit un bărbat, în jur de 20 de ani, care avea mai multe plăgi înjunghiate.

"În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, a fost declarat mort la fața locului. Se așteaptă identificarea oficială, iar examinarea post-mortem va avea loc în timp util ", a mai spus el.

Românul s-a numărat printre victimele celor opt crime petrecute în Londra de miercurea trecută. Până în prezent, nu au fost făcute arestări.

Alte stiri din Life style

Ultima oră