Ultima discuţie a Prinţesei Diana cu fiii săi, înainte de accidentul fatal din Paris (VIDEO)

23 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ultima discuţie a Prinţesei Diana cu fiii săi, înainte de accidentul fatal din Paris (VIDEO)

Prinţii William și Harry regretă ultima discuţie telefonică cu mama lor, prințesa Diana, care a avut loc cu doar câteva ore înainte de moartea acesteia în 1997, într-un accident de mașină din Paris, relatează CNN şi The Guardian.

Într-un nou documentar, care va fi lansat luni de ITV în Marea Britanie și HBO din Statele Unite, Prinţii William şi Harry vorbesc pentru prima oară public, împreună, despre mama lor. 

Harry își amintește cât de repede a încheiat conversaţia  cu mama sa. Cei doi frați se aflau la castelul Balmoral din Scoția, când Diana a sunat de la Paris.

"Nu îmi amintesc neapărat ceea ce am spus, dar tot ce îmi amintesc este regretul pentru tot restul vieţii pentru cât de scurtă a fost discuţia", a declarat Harry pentru ITV. "Dacă aș fi știut că e ultima oară când vorbesc cu mama, alte lucruri i-aş fi spus", a afirmat el.

În documentar, prințul William spune că el și fratele său alergau, se gândeau la ale lor, se jucau cu verii lor, se distrau de minune şi se grăbeau să-i spună "la revedere, vorbim mai târziu, pot să închid?“

"Dacă aș fi știut ce se va întâmpla, n-aș fi fost așa de de blazat din cauza asta", a spus Ducele de Cambridge. "Acel apel telefonic îmi tot revine în minte", a adăugat el. Prinţesa Diana avea atunci 36 de ani, William 15 ani, iar Harry, 12 ani.

 

 

Documentarul ITV, "Diana, Our Mother: Her Life and Legacy", celebrează viața și opera Dianei, prințesa de Wales, la 20 de ani de la moartea ei, potrivit unui comunicat de presă al rețelei.

Ducele de Cambridge spune că a simţit că e timpul să vorbească despre mama lor. "Nu puţine sunt zilele  în care să nu mă fi gândit la ea. La 20 de ani de la moartea ei, simt că e un moment bun să îmi aduc aminte despre toate lucrurile bune despre ea și să prezint o altă imagine a ei, pe care alții nu au văzut-o înainte ", a mai spus el.

Ei își amintesc despre Diana ca fiind  "cea mai bună mamă", o mamă, spune Harry, care a adus "un suflu de aer curat în tot ce a făcut". "Îi aud râsul mereu. Un râs plin. Un râs cu poftă, de fericire deplină, care i se citea şi pe faţă", spune Harry.

William descrie vestea morţii mamei sale ca și cum un "cutremur ar fi zguduit casa", iar Harry dezvăluie că a plâns de două ori de atunci, prima dată la înmormântarea ei pe insula Althorp, "și probabil de atunci poate o dată. Deci, există încă multă durere care trebuie eliberată"

Prințul William a povestit, de asemenea, despre momentul în care Diana l-a surprins cu o întâlnire cu supermodele sale preferate.
Ea a aranjat ca atunci când William se întorcea de la şcoală, supermodelele Cindy Crawford, Christy Turlington și Naomi Campbell să-l aștepte acasă, în vârful scărilor.

"Eram un băiat de 12 sau 13 ani care avea pe perete posterele lor. M-am înroşit și nu prea știam ce să spun și cred că am căzut pe scări când urcam ", a dezvăluit William..

Documentarul va fi difuzat luni, la ora 9:00. Pe ITV în Marea Britanie și la ora 10:00. ET pe HBO în SUA.

Alte stiri din Life style

Ultima oră