Twitter testează creşterea limitei de caractere

27 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Twitter testează creşterea limitei de caractere

Twitter testează o limită mai mare de 140 de caractere, cât este acum, la trimiterea unui mesaj pe reţeaua de socializare, relatează metro.co.uk.

Noua limită va fi 280 de caractere şi deocamdată este disponibilă doar pentru un grup mic, selecţionat de utilizatori. "Vrem ca fiecare persoană din întreaga lume să se exprime cu ușurință pe Twitter, așa că facem ceva nou: vom încerca o limită mai lungă, de 280 de caractere, în limbile afectate de înghesuirea cuvintelor, cu excepţia japonezei, chinezei și coreeenei", a declarat Aliza Rosen, managerul de produs al Twitter.

"Deși acest lucru este disponibil acum doar unui grup mic, dorim să fim transparenți în ceea ce privește motivul pentru care suntem încântați să încercăm acest lucru", a mai spus ea.

Explicând de ce unele limbi au fost afectate mai mult de limita de caractere, Aliza a adăugat: "Acest lucru se datorează faptului că în limbi precum japoneză, coreeană și chineză puteți transmite aproximativ dublul cantității de informații într-un singur caracter, așa cum se poate în multe alte limbi,  Spaniolă, portugheză sau franceză. "

Site-ul colectează date și feedback de la grupul selectat de utilizatori pentru a vedea dacă schimbarea funcționează bine. "Deși ne simțim încrezători în datele noastre și în impactul pozitiv pe care îl va avea această schimbare, vrem să încercăm acest lucru cu un grup mic de oameni înainte de a lua o decizie lansării pentru toată lumea. Ceea ce contează cel mai mult este că acest lucru funcționează pentru comunitatea noastră - vom colecta date și vom reuni feedback-ul pe parcurs. Sperăm că mai puține twituri vor intra în limita de caractere, ceea ce ar trebui să le fie mai ușor tuturor celor care le trimit. Înțelegem că mulți dintre dvs. trimit tweet-uri de ani de zile, poate exista un atașament emoțional faţă de cele 140 de caractere - am simțit și noi. Dar încercăm asta, vedem ceea ce e făcut și ne îndrăgostim de ce e nou, chiar, dacă e tot scurt ,constrângător", a mai spus Aliza Rosen.

Alte stiri din Life style

Ultima oră