Trump se destăinuie. Admite că are o problemă psihologică şi că a pipăit-o pe Melania în public

25 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Trump se destăinuie. Admite că are o problemă psihologică şi că a pipăit-o pe Melania în public

Într-un interviu recent dat publicităţii, Donald Trump îi dezvăluie lui Howard Stern, o personalitate a radioului, detalii intime despre relația cu soția sa, Melania, relatează ibtimes.co.uk.

Discuţia a avut loc în 1999, cu șase ani înainte ca perechea să se căsătorească. Stern l-a întrebat pe Trump dacă a pipăit-o pe Melania  în public și cum s-au întâlnit prima dată.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în timpul Săptămânii Modei la New York, în 1998, la peste un an după ce Trump s-a separat de soția anterioară, Marla Marples.

Discuţia dintre cei doi a apărut după ce o sursă anonimă a trimis fișiere audio cu 35 de interviuri Stern-Trump, pe site-ul factba.se. Au fost publicate şi transcrierile complete, pentru ca toți să citească și să audă.

Discuţie Stern -Trump,  11 noiembrie 1999

Stern: Ai pipăit-o vreodată în public?

Trump: Da.

Stern: Da. Din câte ştiu. Cum te-ai întâlnit cu acest supermodel?

Trump: Am întâlnit-o într-o petrecere foarte mare din New York. Și a fost acolo împreună cu alte supermodele și i-am salutat pe toți și am spus că este cea mai frumoasă.

Stern: Wow.

Trump: Și este considerată frumoasă şi de celelalte fete, vreau să spun că ea este, într-adevăr, considerată cea mai frumoasă, dar dincolo de frumusețe, este o persoană foarte drăguță.

Stern: Și te-ai împiedicat de mahmureală în prima noapte?

Trump: N-am făcut-o bine cu ea prima dată.

Stern: Nu ai făcut-o.

Trump: Nu, nu funcționa. Nimic nu funcţiona în prima noapte.

Trump e recunoscut pentru teama faţă de microbi, pe care a abordat-o în interviu. El spune că îşi spală mâinile într-o zi "de câte ori poate".

Stern: Îți dai seama că este o problemă psihologică.

Trump: Ar putea fi o problemă psihologică.

Stern: Nu ai cum să te abții ... Nu poți să învingi această problemă pe care o știi - vreau să spun teoretic, pentru că ăsta e un comportament obsesiv-compulsiv, nu? Te-ai dus vreodată la un psihiatru pentru a elimina problema?

Trump: Nu. Îmi place. Îmi place curățenia. Curățenia este un lucru plăcut. Nu numai mâinile, trupul, totul.
 

Alte stiri din Life style

Ultima oră