Un tramvai numit Bonjour sau cum reuşeşte un vatman să-i învelească pe călători

03 Oct 2015
Un tramvai numit Bonjour sau cum reuşeşte un vatman să-i învelească pe călători
La Nantes (Franţa) pe linia tramvaiului 2, unul dintre vatmani şi-a propus şi chiar a reuşit să-i facă pe călători să râdă, ne asigură site-ul M6Info.    

Unu, doi, trei… 

 « Haideţi, la trei, când uşile se deschid, spunem cu toţii Bonjour ». Acesta este modul inedit prin care vatmanul le creează călătorilor bună dispoziţie, inclusiv celor care aşteaptă în staţii şi, evident, urcă în tramvaiul veseliei. Vatmanul dă tonul şi călătorii îl imită cu plăcere. De la microfon, el le propune călătorilor diferite jocuri.

Un pasager a postat un video pe net şi îi mulţumeşte astfel « celui mai iubit vatman ». Comentariile, numeroase la număr, deplâng faptul că nu sunt mai mulţi asemenea şoferi în transportul în comun.

Povestea este reală şi, evident, ea ar prinde şi la noi. Căci, avem şoferi. Dar sunt muţi. Nu răspund nici măcar la o întrebare legitimă, legată de traseu. Şi asta nu-i tot.  Imaginaţi-vă un asemenea joc între vatman sau şofer şi călători în oricare mijloc de transport din Bucureşti ! Hai, avansează înainte şi mai lasă poveştile! Dacă nu ia-ţi maşină mică!

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră