Sute de mii de euro pentru pozele topless ale ducesei de Cambridge. Ceruseră 1,5 milioane

05 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Sute de mii de euro pentru pozele topless ale ducesei de Cambridge. Ceruseră 1,5 milioane

Fotografiile topless ale ducesei de Cambridge, făcute de paparazzi în timp ce cuplul regal se afla în vacanță în Franța, au fost o invadare a intimității, a decis instanța, conform The Guardian.

La doar 24 de ore după anunţul că prințul William şi Kate așteaptă al treilea copil, cuplul a revenit în topul ştirilor după ce instanța din Nanterre, la vest de Paris, a dat verdictul în acest caz de încălcare a intimităţii, vechi de cinci ani.

Instanța a acordat cuplului regal daune de 100.000 de euro și a ordonat editorului și proprietarului revistei glossy Closer să plătească amenda maximă de 45.000 de euro pentru fiecare. Daunele sunt considerabil mai mici decât cele 1,5 milioane de euro pe care le ceruseră avocaţii cuplului.

Șase persoane, inclusiv trei fotografi, au fost judecați la începutul acestui an după ce fotografiile cuplului aflat în vacanță în Franța au fost publicate în revista Closer și  de un ziar local, La Provence.

Fotografiile au fost făcute în vara anului 2012 și arată cuplul regal pe o terasă lângă o piscină, într-un castel privat, deținut de Viscount Linley, nepotul reginei, în Luberon, Provence.

Puse pe coperta Closer sub titlul: "Oh, Dumnezeul meu (în engleză): fotografiile care vor face înconjurul lumii", imaginile o arată ducesa purtând doar jumătatea inferioară a costumului de banii, respectiv în bikini. În paginile revistei, erau mai multe fotografii cu ducesa topless.

Alte stiri din Life style

Ultima oră