Sondaj: Sex sau Facebook la prima oră? Care au fost răspunsurile

04 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Sondaj: Sex sau Facebook la prima oră? Care au fost răspunsurile

Oamenii preferă să intre pe reţelele de socializare decât să facă sex dimineața pentru a se binedispune. Un sondaj realizat printre 2.000 de britanici arată că verificarea Facebook-ului sau Twitter-ului dimineaţa, la trezire, este mai populară decât o partidă de sex, mai ales în cazul  bărbaților. relatează dailymail.co.uk.

Femeile, pe de altă parte, preferă un sărut și o îmbrățișare cu iubitul pentru a începe ziua cu dreptul. Totuși, trezirea în lumina soarelui care pătrunde prin fereastră şi cântecul păsărilor e cea mai populară pentru unul din trei intervievaţi, în cazul ambelor sexe.

O scanare a ultimelor noutăţi s-a dovedit a fi un important ritual de dimineață, 23% dintre cei chestionaţi găsindu-şi bunadispoziţie în activitățile de social media ale prietenilor, aceasta fiind şi opţiunea cea mai populară printre bărbați. Unul din 10 a recunoscut  însă că preferă să oprească ceasul deșteptător și să mai doarmă un pic.

Timpul acordat unui mic dejun preferat a fost, de asemenea, o modalitate populară de a începe ziua (17%), în timp o muzică bună a fost preferată de 27%. Alte activităţi preferate sunt plimbatul câinelui, dusul copiilor la şcoală, mersul la sală sau înotul.

"Toată lumea are nevoie de puţin soare în viață, acum mai mult ca niciodată. Momentele bune vin în toate formele și dimensiunile, așa cum demonstrează şi cercetarea, dar ceea ce le unește pe toate este să vă bucurați de rutina de dimineață, în loc să vă grăbiți - fie că plimbaţi câinele, fie că vă bucurați de o dimineață cu partenerul! Începeți ziua ca şi când vreți să continuați", a spus Richard Duerr, reprezentantul unei companii alimentare care a comandat sondajul.

Alte stiri din Life style

Ultima oră