Simona Halep: Nu mă gândesc să termin anul pe numărul unu. Îmi place cum se îmbracă Serena!

23 Oct 2017 | scris de Magda Marincovici
Simona Halep: Nu mă gândesc să termin anul pe numărul unu. Îmi place cum se îmbracă Serena!

După prima victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, la conferința de presă, Simona Halep a subliniat că nu ține neapărat să termine anul numărul unu și că admiră cum se îmbracă Serena Williams la diferite ocazii.  

”Nu mă gândesc să termin anul pe numărul unu .Am atins deja acest loc, vreau să iau meci cu meci fiecare partidă rămasă aici și să câștig. Locul unu nu e cel mai important lucru pentru mine în acest moment.
Sunt mulțumită, sunt fericită, am un feeling interior pozitiv pentru tot ce s-a întâmplat anul acesta. După atâtea dificultăți, am fost capabilă să revin mai puternică. Cred că este cel mai bun an al meu din carieră", a precizat Simona Halep.

La aceeași conferință de presă, ziariștii au vrut să afel care este  opinia ei legată de stilul vestimentar al jucătoarelor de tenis. Simona Halep a declarat că admiră stilul jucătoarei Serena Williams. ”Cred că îşi asortează foarte bine hainele. Când este elegantă, e elegantă. Am văzut fotografii. Ştie să-şi aleagă pantofi şi rochii frumoase când merge la anumite evenimente. Îmi place stilul ei. A fost frumos acolo (n.r. - la Centrul Naţional de Design din Singapore), am început să învăţ mai multe despre cum trebuie să mă îmbrac, pentru că am nevoie să învăţ mai multe". 

La festivitatea de tragere la sorți de la Singapore, Simona a fost într-o rochie neagră, simplă, cu bordură transparentă, inscripționată Equality, cumpărată cu câteva luni în urmă din Italia.  

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră