Şi-a injectat o bacterie de milioane de ani pentru a se menţine tânără

29 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Şi-a injectat o bacterie de milioane de ani pentru a se menţine tânără

O actriță, care se injectează cu bacterii străvechi, de 3,5 milioane de ani, în încercarea de a rămâne tânără, și-a dezvăluit vârsta vineri, la un post de televiziune, dar nu a reușit să-i convingă pe spectatorii sceptici, relatează dailymail.co.uk.

Actriţa germană Manoush, dependentă de chirurgie estetică, s-a descris ca fiind un "șobolan uman de laborator". Ea spune că este prima persoană care se injectează cu bacterii străvechi. Aceste bacterii, aparent, nu prezintă semne de îmbătrânire.

După ce le-a spus inițial prezentatorilor de la ITV că are "mult peste 40 de ani", Manoush a fost în cele din urmă convinsă să-și dezvăluie vârsta exactă: 48. Totuși, răspunsul nu a reușit să convingă spectatorii, care au reacţionat pe Twitter pentru a-și exprima neîncrederea.

"O femeie care are aproximativ 110 ani, încercă să spună oamenilor că are 48 de ani.", a scris un telespectator.  "Sub nici o formă această femeie nu e mai tânără decât Ruth Langsford (foto dreapta), unul dintre prezentatorii emisiunii. Dacă are 48 de ani, atunci Ruth are 16 ani", a susţinut altul.

 

 

În ultimele trei luni, Manoush şi-a injectat în sânge un extract din bacteria Bacillus F care, susține ea, a făcut-o să arate și să se simtă mai tânără.

Bacteriile străvechi au fost descoperite în permafrostul din nord-vestul Rusiei de oamenii de știință în 2009, iar unii le-au considerat o "senzație științifică".

Echipa spune că, spre deosebire de majoritatea celulelor din natură, Bacillus F nu prezintă semne de îmbătrânire și crede că ar putea să dețină cheia pentru sănătatea şi longevitatea umană.

Probele care conțin extracte de bacterii i-au fost date lui Manoush de doctorul Anatoli Brouchkov, șeful departamentului de geocriologie de la Universitatea de Stat din Moscova.

Injecţiile sunt doar ultimele dintr-o serie lungă de proceduri pentru Manoush, care a cheltuit deja în ultimii 20 de ani circa 41.700 de euro pe chirurgie plastică.

Alte stiri din Life style

Ultima oră