Se vînd în supărare: Șamponul & gelul pentru cai pe care-l folosesc oamenii. Chiar funcţionează!

12 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Se vînd în supărare: Șamponul & gelul pentru cai pe care-l folosesc oamenii. Chiar funcţionează!
 V-aţi săturat de şampoanele din comerţ, cu mulţi parabeni şi aromatizanţi artificiali? Vi se îngraşă părul imediat ce l-aţi spălat? Sînteţi dezamăgită de toate produsele pentru îngriirea părului? Gata cu toate astea! Doamnelor din lumea-ntreagă, noi vă dăm un singur sfat! Folosiţi şampon de cai la spălat! Vă face părul mătăsos şi strălucitor şi, în plus, vi-l ajută să crească mai repede!

Vizitaţi magazinul nostru de produse veterinare şi cereţi consultantului nostru (nu putem să-i spunem vînzător că-l jignim) şamponul pentru cai! Cu formula lui inovatoare, pe bază de mentă şi muşeţel, şamponul pentru cai face imposibilul! Coama dumneavoastră va arăta impecabil! E atît de eficient acest şampon, încît riscaţi chiar să faceţi precum un cal, dacă nu vă stăpîniţi. “I-ha-ha-ha-a!”, va face părul dumneavoastră de fericire!

“Am întîlnit şi păr fericit! Este părul meu”, spune această fată din Bucureşti care se spală cu şamponul de cai de peste un an. “Părul meu e mai mătăsos şi mai strălucitor! Maria Dragomiroiu îşi dă pumni în gură de ciudă!”, spune satisfăcută şi această doamnă din Constanţa, care-şi comandă şamponul pe internet.

“Confirm şi eu calitatea remarcabilă a acestui şampon pentru cai”, spune consultantul de vînzări. “L-am încercat şi eu, e fenomenal!”
Şi de ce n–ar fi bun dacă nu e alcătuit decît din plante? Paradoxul societăţii în care trăim: pentru animale facem produse mai bune şi mai sănătoase decît pentru oameni. Copiilor le dăm sucuri cu chimicale şi apă cu arome artificiale în timp ce florile le udăm cu apă simplă.

Nimic mai ciudat decît lumea în care trăim! Să vă mai spunem şi că, în afară de şamponul pentru cai, încercat şi de actriţe ca Jennifer Aniston şi Sarah Jessica Parker, mulţi bolnavi de reumatism preferă gelurile pentru vaci şi cai din aceleaşi magazine cu produse vetrinare. Gelul care se administrează cailor înainte de curse e foarte eficient şi în durerile reumatismale ale oamenilor. Mult mai puternic şi mai eficiente decît orice gel destinat uzului uman.

Veterinarii avertizează însă că, fiind produse destinate uzului animal, efectele lor asupra oamenilor nu sînt cunoscute. Lăsaţi, domnilor veterinari, le-am testat pe noi şi,da, confirmăm, sînt bune!

Alte stiri din Life style

Ultima oră