Sam Davis, câștigător la Oscar, îmbrăcat de un brand românesc

13 Mar 2019 | scris de A.V.
Sam Davis, câștigător la Oscar, îmbrăcat de un brand românesc Galerie foto (3)

Sam Davis, co-producătorul “Period. End of Sentence”, film ce a câștigat un Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj, a purtat la ceremonia de premiere un smoching produs de un brand românesc, informează Plus Communication.

La cea de-a 91-a ediție a Galei de decernare a Premiilor Oscar, România a fost reprezentată prin brandul Seroussi care a asigurat ținutele de ceremonie ale câștigătorului Premiului Oscar Sam Davis, co-producătorul scurt-metrajului Netflix “Period. End of Sentence” și ale nominalizaților Rob Epstein și Jeffrey Friedman, producători pentru “End Game”, Marc Shaiman, compozitor pentru coloana sonoră a filmului “Mary Poppins Returns” și Terence Blanchard, care a compus muzica din filmul “BlacKkKlansman”. 

Seroussi este un brand românesc creat de J.A. Seroussi în anul 1999.

Povestea din spatele acestui succes va fi inclusă în cartea Norei Seroussi, fiica omului de afaceri J.A. Seroussi, programată să fie lansată în acest an. 

“Am fost invitată de Netflix să îmbrac nominalizații la Oscar. A fost una dintre cele mai incredibile nopți din viața mea! Sunt foarte impresionată de toți acești gentelmeni care au ales dintr-o varietate de mari branduri să poarte smochingurile Seroussi. Pentru noi a fost o mare onoare să fim prezenți pe covorul roșu și pe scena Oscarurilor. Tatăl meu, Joseph Seroussi, ar fi fost atât de mândru,” a declarat Nora Seroussi. 

După ce a lucrat 35 de ani în România costume bărbătești pentru celebre mărci, omul de afaceri J.A Seroussi și-a lansat, în 1999, propriul brand intitulat “Seroussi”. J.A. Seroussi a fost cel mai mare investitor străin privat în industria confecțiilor din România, deținând în prezent 3 fabrici de confecții.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră