Prințul Harry vrea ca familia regală să-i ceară scuze lui Meghan

14 Ian 2023
Prințul Harry vrea ca familia regală să-i ceară scuze lui Meghan

Prințul Harry a cerut familiei regale să-și ceară scuze lui Meghan Markle după ce acesta a făcut o serie de afirmații explozive în noua sa carte, susținând că familia lui îl tratează ca și cum ar fi „delirant și paranoic”, scrie DailyMail

„Știți ce ați făcut și acum știu de ce ați făcut-o. Și ați fost prinsi, așa că pur și simplu faceți curat și apoi am putea merge cu toții mai departe " a spus prințul.

El a susținut că „dacă oamenii i-ar fi ascultat” preocupările mai devreme, prăpastia dintre el și Meghan și restul familiei regale nu s-ar fi extins atât de mult.

Într-un interviu acordat The Telegraph înainte de lansarea oficială a cărții sale la începutul acestei săptămâni, Harry părea să-și învinovățească familia pentru dispută.

 „Totul a fost atât de evitabil. Dar pur și simplu nu s-au putut abține." a spus el

Harry a susținut că membrii familiei regale l-au "dezamăgit" ... "prin nevoia lor de a ne controla financiar, gelozia și această situație nefericită în care existența noastră în afara controlului lor este oarecum problematică pentru ei”.

În noua sa carte, Harry susține că membrii familiei regale informau regulat presa, inclusiv pentru articole negative despre Meghan.

El a spus în noul interviu că „însăși oamenii care trebuiau să ne protejeze au fost complici la toate poveștile care îmi distrugeau literalmente soția în fața ochilor mei, până în punctul în care mă întorceam de la Londra la Frogmore după ce s-a născut Archie, iar eu intram în cameră și ea era plină de lacrimi, lacrimile picurând pe Arche în timp ce îl alăpta. "

Harry a fost criticat pentru că a împărtășit conversații private și detalii intime despre membrii familiei sale.

Cu toate acestea, prințul a susținut că există multe alte detalii pe care a ales să nu le împărtășească pentru că „pur și simplu nu vreau să știe lumea”, adăugând că familia lui ar putea „nu-l va ierta niciodată dacă a făcut acest lucru”.

De asemenea, Harry le-a cerut membrilor familiei regale să vorbească cu el și să-i ceară scuze lui Meghan, deși nu este clar pentru ce.

 „Mi-aș dori să te așezi cu mine, în mod corespunzător și, în loc să spui că sunt delirant și paranoic, stai și ai o conversație corectă despre asta, pentru că ceea ce aș vrea cu adevărat cum ar fi asumarea unei responsabilități. Și scuze pentru soția mea.

Harry a spus deschis că a folosit ayahuasca, un psihedelic, cu un profesionist în timp ce căuta terapie pentru problemele sale de sănătate mintală.

În Spare, Harry a dezvăluit că William crede că toată terapia lui l-a făcut sa delireze și s-a întrebat dacă a fost „spălat creierul” de către terapeutul pe care îl vedea.

Alte stiri din Life style

Ultima oră