Primul interviu al Angelinei Jolie după divorţul de Brad Pitt

27 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Primul interviu al Angelinei Jolie după divorţul de Brad Pitt

Angelina Jolie a acordat Vanity Fair primul ei interviu major de la anunțarea divorțului de Brad Pitt,  în urmă cu un an.  Deşi Jolie nu a divulgat toate detaliile care au dus la divorţul de Brad Pitt, ea a confirmat că în vara anului 2016, "lucrurile s-au înrăutăţit. N-am vrut să folosesc acel cuvânt. Lucrurile au devenit" dificile ", a spus ea.

Jolie a respins zvonul potrivit căruia stilul lor de viață, de a călători mult, i-ar fi dat un motiv lui Pitt, el dorindu-şi o existență mai stabilă. "Stilul nostru de viață nu a fost în niciun caz negativ", a spus ea . "Nu asta a fost problema. A fost și va rămâne una dintre minunatele oportunități pe care le-o putem oferi copiilor noștri ... Sunt șase fiinţe foarte puternice, hotărâte.. Sunt foarte mândră de ei", a spus Jolie.

La despărțire, copii "au fost foarte curajoși... chiar când trebuiau să fie", a spus Jolie. Pitt și Maddox au avut o altercație fizică și verbală pe un avion privat, ceea ce a condus la o investigație a lui Pitt de la FBI .În final, Pitt nu a fost pus sub acuzare.

"Tocmai ne vindecăm de  evenimentele care au dus la intentarea ... Ei nu se vindecă de divorț. Se vindecă de unele lucruri din viaţă", a spus actriţa.

Jolie nu a fost surprinsă de declarațiile lui Pitt  din interviul acordat GQ Style, despre despărțirea lor. Ea a răspuns cu grijă atunci când a fost întrebată despre relatările din presa tabloidă conform cărora comunicarea dintre ea și Pitt s-a îmbunătățit recent. "Ne pasă unul de celălalt, ne pasă de familia noastră și amândoi lucrăm la același scop", a spus ea.

Jolie însăși a văzut cum mama ei, Marcheline Bertrand, și tatăl Jon Voight, au divorţat. "Crescând, am fost foarte îngrijorată de mama mea foarte mult. Nu vreau nici copiii mei să fie îngrijorați de mine. Cred că e foarte important să plângi la duș și nu în fața lor. Trebuie să știe că totul va fi în regulă chiar și atunci când nu ești sigur că aşa este", a spus actriţa.

Jolie mărturisește că are mai mult păr grizonat și pielea mai uscată. "Nu pot să spun dacă este menopauză sau dacă a fost doar anul pe care l-am avut", glumeşte ea. Și a râs la ideea că ar  fi un sex simbol.

"De fapt, mă simt mai mult o femeie, pentru că simt că fac alegeri inteligente și îmi pun familia pe primul loc, iar eu sunt responsabilă de viața și sănătatea mea. Cred că asta face o femeie completă", spune starul.

Jolie a suferit de o boală gravă, paralizia lui Bell, anul trecut, fiindu-i afectată o parte a feței din cauza deteriorării nervilor faciali.  A recurs la acupunctură şi s-a refăcut complet.

În momentul de față, copiii se bucură de cea mai mare atenţie din partea Angelinei. "Vreau doar să le fac micul dejun și să am grijă de casă", a spus ea. "Asta e pasiunea mea. La cererea copiilor mei, iau cursuri de gătit. Noaptea, înainte să adorm, mă gândesc: am făcut o treabă minunată ca mamă sau a fost o zi obișnuită?", a mai spus Jolie.

Alte stiri din Life style

Ultima oră