Prima zi de şcoală a micului prinţ George

07 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Prima zi de şcoală a micului prinţ George

Prințul George a sosit joi pentru prima zi de școală împreună cu tatăl său, Prințul William, stările provocate de sarcină împiedicând-o pe mama sa, ducesa de Cambridge, să li se alăture, relatează CNN.

Ducesa de la Cambridge, fosta Kate Middleton, suferă de hiperemesis gravidarum, care se manifestă prin grețuri și vărsături mai severe decât boala tipică de dimineață de care multe femei suferă la începutul sarcinii. Cuplul regal așteaptă un al treilea copil.

Aparent neliniștit de noul său mediu, tânărul prinț, în vârstă de 4 ani, strângea mâna tatălui său, în timp ce se îndrepta spre Thomas's Battersea, o școală independentă cu taxe, care costă 17.604 de lire sterline pe an, aflată în sudul Londrei.

Școala prințului a fost descrisă ca fiind "o școală mare, aglomerată, puțin haotică pentru părinții cosmopoliţi care doresc ca odraslele lor să aibă parte de cea mai bună educaţie engleză pe care banii o pot cumpăra", potrivit Ghidului școlii britanice.
George este cel mai mare copil al cuplului regal. Cei doi au și o fiică, Prințesa Charlotte de 2 ani.

Ducesa era însărcinată în doar câteva săptămâni cu prințul George, în 2012, când a trebuit să fie spitalizată pentru aceleași stări. În timpul celei de-a doua sarcini, ea a fost tratată la Palatul Kensington.

Alte stiri din Life style

Ultima oră