Povestea unui cuplu care a emoționat lumea

04 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Povestea unui cuplu care a emoționat lumea

Uniți până la moarte. Miercuri, o frumoasă poveste de dragoste a făcut înconjurul lumii. Wilf Russel, 93 de ani, și Vera, 91 de ani, s-au ridicat la cer. Cei doi britanici, căsătoriți de aproape 71 de ani, au decedat, miercuri, într-un interval de numai patru minute, relatează Closermag.fr.

Și cei doi nu se aflau în același loc. Wilf Russel a decedat într-un așezământ destinat îngrijirii vârstnicilor la Leicester, în timp ce soția lui l-a urmat fiind într-un spital, situat la o distanță de câțiva kilometri de clădirea unde se afla soțul ei. 

Cuplul a fost nevoit pentru prima dată să se separe atunci când Wilf a fost acceptat într-un așezământ special după ce i s-au depistat semne de demență. El nu mai avea capacitatea de a-și recunoaște soția, scrie Daily Mail. Nepoata acestui cuplu deosebit spune că ei au fost toată viața permanent împreună. Bunica ei se ocupa cu multă grijă de sănătatea soțului. 

Ea avea probleme cu inima. Duminica trecută, când am vizitat-o pe bunica, a deschis ochii și m-a întrebat: unde este Wilf? Ultimul lucru pe care ea mi l-a spus era: noi am fost un frumos cuplu, nu-i așa?, povestește nepoata.  

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră