POVESTEA CENUŞĂRESEI se repetă. O israeliancă de 14 ani este noua imagine Dior

13 Iul 2015
POVESTEA CENUŞĂRESEI se repetă. O israeliancă de 14 ani este noua imagine Dior
Postul de televiziune israelian Channel 2 a numit-o „Noua poveste a Cenuşăresei”, şi asta pe bună dreptate. Blondă, ochii albaştri, mlădioasă. Are doar 14 ani, se numeşte Sofia Mechetner şi a devenit noua imagine internă a renumitei companii Christian Dior, chiar dacă nu are niciun fel de experienţă în domeniul modeling-ului, scrie israel21c.org.

Contractul pe care l-a semnat este în valoare de 265.000 şi include prezentarea liniei vestimentare toamnă-iarnă Dior Haute Couture pentru 2015 la Fashion Week din Paris.

Cel mai probabil, acum, mama sa celibatară şi imigrantă va putea să îşi permită să nu mai lucreze ca femeie de serviciu şi îngrijitoare de bătrâni, iar Sofia va putea să ofere familiei un apartament mai mare în care să locuiască.

Până acum, ea locuia în aceeaşi cameră împreună cu doi fraţi, într-un modest apartament din oraşul israelian Holon.

Sofia are 1,78 metri şi a atras atenţia unei firme de modele, Roberto management agency, care a trimis fotografia ei la Paris, cu solicitarea de a fi acceptată pentru un photo-shooting, la firma Viva modeling agency.

Dar când Viva a descoperit că Sofia are doar 14 ani şi nu are experienţă în domeniu, a refuzat castingul.

Dar ulterior, când Sofia şi impresarul se aflau într-un magazin Dior,  l-au întâlnit din întâmplare pe Raf Simons, unul dintre designerii companiei.

Acesta a fost fascinat de imaginea Sofiei, aşa că datorită insistenţelor lui agenţia Viva a acceptat castingul. După numai câeva săptămâni, Sofia obţinea contractul. (M.C)

Alte stiri din Life style

Ultima oră