Kate Middleton are diplomă de scufundări subacvatice

05 Aug 2015
Kate Middleton are diplomă de scufundări subacvatice
Prinţul William este un sportiv realizat. Soţul lui Kate Middleton joacă frecvent polo cu fratele lui mai mic Harry, dar el este dotat în egală măsură şi pentru pescuitul subacvatic. Este tatăl lui, Charles, care i-a transmis această pasiune încă din copilărie. După vacanţa de iarnă în insula Moustique, el adoră să facă o escapadă sigur pe urmele rechinilor pe sub apă. Dar şi soţia lui îl poate însoţi.

Aşa cum arată cotidianul britanic The Telegraph, Kate Middleton a obţinut cu succes o diplomă profesională de scufundări subacvatice. Ea poate coborî şi explora până la 30 de metri adâncime. Media britanică nu precizează când a reuşit ducesa de Cambridge să-şi valideze diploma decernată de orgnaizaţia de scufundări subacvatice britanică. Cu siguranţă, ea a profitat de ultimul sejur pe insula  Moustique pentru a obţine preţioasa diplomă trecând cu brio exerciţiile din program.

Kensington Palace a confirmat informaţia. « A face scufundări este o activitate foarte plăcută pentru ducesă. Ducele de Cambridge, care este preşedintele de onoare al BSAC (British Sub Aqua club – club de scufundări submarine  britanic), a afirmat că i-ar plăcea ca şi copiii lui să fie atraşi de acest sport », a precizat un apropiat al lui Kate, relatează Closermag.fr

Alte stiri din Life style

Ultima oră