"Poeme boeme", cea mai recentă colecție de modă semnată Liza Panait

22 Oct 2015
Atunci când viața încearcă să ne copleșească cu grijile și cu neliniștile ei, ne putem regăsi întorcându-ne la poezie, la romantism, la trăirea boemă. Pământul fierbe, granițele se întăresc cu garduri de sârmă ghimpată, panica tinde să se înstăpânească peste oameni, dar liniștea și încrederea în ziua de mâine nu pot fi niciodată spulberate, ele rămân veșnic așezate în ritmuri de poezie și în ritmuri celeste, în culori suprapuse inspirat, în alăturări de texturi suave sau moi, în nuanțe care rimează la unison.

Acesta este mesajul noii colecții semnate Liza Panait, "Poeme boeme", care propune doamnelor și domnișoarelor o evadare din conformismul și din zbuciumul de fiecare zi către tărâmul poeziei, acolo unde există întotdeauna frumusețe, libertate și originalitate. Fiecare piesă vestimentarăă este un poem, o dovadă că elemente fashion ale anilor 60, 70 și 80, reinterpretate, ne pot fermeca astăzi, îmbrăcându-ne în frumusețe.

"Am vrut să le fac o bucurie femeilor, să-și aducă aminte că au nevoie să se întoarcă la feminitate, la romantism, au nevoie și de o viață boemă”, spune designerul despre colecția sa, care a adus pe podium culoare, picturi, broderii, franjuri, piele, blană, denim, jerseuri din lână, dantelă, tulle.
Fondul muzical care a însoțit prezentarea a purtat spectatorii de la „Road To Hell” – Chris Rea până la „Dance Me to The End of Love” a lui Leonard Cohen.

De remarcat faptul că printre modelele care au defilat pe podium s-au aflat și Maria, fiica designer-ului, dar și nepoata acesteia, Ioana.

Cum o imagine valoreaza mai mult decât 1,000 de cuvinte, galeria foto vă va dezvălui totul despre noua colecție a Lizei Panait, care a smuls ropote de aplauze din partea audienței.

Alte stiri din Life style

Ultima oră