O franţuzoaică din Reims vrea să vină în Titan numai ca să facă plajă în IOR!

02 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
O franţuzoaică din Reims vrea să vină în Titan numai ca să facă plajă în IOR!
O grămadă de franţuzoaice tinere şi frumoase s-au dezbrăcat în parcul Léo Lagrange din Reims (Franţa), în semn de protest faţă de un eveniment de săptămîna trecută, cînd o fată de 21 de ani care stătea şi ea liniştită în chiloţi, în parc, a fost bătută de nişte nenorocite în număr de cinci pentru simplul fapt că era în. Chiloţi.

Potrivit rt.com, pentru a-şi arăta sprijinul faţă de Angelique Sloss, femei din toate colţurile lumii s-au dezbrăcat în parcuri publice şi au postat poze pe internet, pentru ca această victimă a societăţii, că altfel nu putem să-i spunem, să suporte mai uşor durerea pricinuită de vînătăi.

Nefericitul incident a avut loc pe 27 iulie. Sloss stătea şi ea la soare, în parc, dezbrăcată în costum de baie, cînd o hoardă de nenorocite cu vîrste între 16 şi 24 de ani, aparţinînd unei comunităţi de musulmani, a tăbărît pe ea, administrîndu-i la bastoarce. Numai intervenţia forţelor de ordine şi a Salvării au… ăăă… salvat-o pe Sloss de furia lumii.

Evenimentul în sine nu ar fi fost de natură să ne suscite interesul, dacă acele bestii cu chip de om, atacatoarele, nu ar fi strigat, în timp ce-o băteau pe nenorocită, “îmbracă-te, nu e vară!”. Acum stăm şi ne întrebăm ca tîmpiţii. Dacă vară nu e, atunci ce e? În ce timp trăim? Ce e acum? Să ne pregătim pentru Moş Crăciun? Se aude clinchet de zurgălăi în parcul Leo Lagrange din Reims şi la noi, în IOR, nu?

Rămîne de văzut. Contactată de echipa mariustuca.ro, Sloss a mărturisit că se gîndea de multă vreme să se mute în cartierul bucureştean Balta Albă, deoarece poate să facă plajă în IOR fără s-o mai atace nimeni. Eventual, dacă e, doar s-o violeze. Mult succes la bronzat, Sloss!
 

Alte stiri din Life style

Ultima oră