Nunta secolului: Messi s-a însurat cu iubita sa din copilărie (VIDEO)

02 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Nunta secolului: Messi s-a însurat cu iubita sa din copilărie (VIDEO)

Superstarul argentinian, forbalistul Lionel Messi, s-a căsătorit cu iubita din copilărie, într-o ceremonie considerată "nunta secolului", relatează Sky news.

Fotbalistul şi vechea sa parteneră, Antonella Roccuzzo, au revenit în oraşul lor natal, Rosario, din centrul Argentinei, pentru a se căsători la un hotel de lux.  

Printre cei 260 de invitaţi, s-au numărat colegii de echipă ai lui Messi de la Barcelona,  Neymar, Luis Suarez şi Gerard Pique, care a venit cu soţia sa, pop star-ul Shakira. Jucătorul de la Chelsea, Cesc Fabregas şi soţia sa Daniella Semaan au fost, de asemenea prezenţi.

 

 

Sute de poliţişti au fost mobilizaţi pentru ceea ce presa argentiniană a numit "nunta secolului", în timp ce localnici, echipe de televiziune şi reporteri s-au strâns pentru a surprinde o frântură din strălucirea invitaţilor.

Mireasa a purtat o rochie creată de Rosa Clara, un designer spaniol, de la care se îmbracă actriţa Eva Longoria şi Regina Letizia a Spaniei.

Roccuzzo, 29 de ani, este verişoara unui prieten din copilărie a lui Messi, iar cei doi s-au întâlnit la o vârstă fragedă. Ei au păstrat legătura şi după ce  Messi a plecat din Rosario şi a semnat cu Barcelona, la vârsta de 13 ani. Messi şi Rocuzzo au format un cuplu abia în 2009. 

Ei locuiesc în Barcelona, împreună cu cei doi fii, Thiago, 4, ani şi Mateo, 1 an. În loc de cadouri de nuntă, cuplul le-a cerut invitaţilor să facă donaţii pentru copii. 

 

 

"Fiecare este iubirea vieţii celuilalt", a spus despre cei doi însurăţei, un prieten din copilărie a lui Messi, Diego Vallejos. 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră