Monica Tatoiu, despre Anamaria Prodan: Are creierul cât o nucă!

01 Apr 2017
Monica Tatoiu, despre Anamaria Prodan: Are creierul cât o nucă!

Monica Tatoiu a dat în clocot, în direct la televiziune, după ce sentimentele i-au fost profund lezate de faptul că s-a trezit cu garajul blocat, chit că era vorba de o mașină de 150.000 de euro, condusă de Anamaria Prodan. 

"A parcat pe strada mea. Câtă minte să ai să parchezi în poarta garajului şi să-i spui grădinarului meu simplu ...«am programare!», dar ce are progranare la soţul meu? Atunci, ne-am bate! Ea vine la o clinică de lângă casa mea. A blocat strada ca să-şi pună puţin botox sau să se penseze. Dintr-o maşină de 150.000 de euro, pe care nu o să-i faci cât trăieşti dacă munceşti, ea coboară şi se grăbeşte unde are treabă. Dacă îi mai prind, îi bag în casă şi le fac o meditaţie la matematică. O să le spun că sunt deştepţi dacă învaţă. Are creierul cât o nucă!", a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars.

După cum se zicea prin cărțile lui Karl May, securea războiului a fost dezgropată. Rămâne de așteptat reacția, și mai ales modul în care Anamaria Prodan îți poate depăși nivelul invectivelor, cu care s-au confruntat până acum destul de multe persoane. 

Alte stiri din Life style

Ultima oră