Mişcarea #MeToo face prima victimă. Un actor a fost găsit mort

09 Mar 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Mişcarea #MeToo face prima victimă. Un actor a fost găsit mort

Actorul sud-coreean Jo Min-ki, acuzat de agresiune sexuală, a fost găsit mort, relatează BBC. El a fost acuzat de molestarea a cel puțin opt persoane pe fondul mişcării #MeToo din țară.

Actorul a fost găsit mort la casa sa din Seul, potrivit agenției de știri Yonhap și Coreei Times, care citează poliția. El urma să fie interogat de poliţişti săptămâna viitoare.

Jo Min-ki, 52 de ani, a fost unul dintre cele mai mari nume puse sub acuzaţie de mișcarea #MeToo din Coreea de Sud. El a fost acuzat de hărțuire sexuală și violarea unor studenți de la Universitatea Cheongju, unde a predat în ultimii ani. În urma acuzaţiilor, Jo a fost demis  luna trecută. 

Iniţial, el a negat orice acuzaţie, dar la 27 februarie a dat publicităţii o declaraţie în care prezintă scuze acuzatorilor săi. "Totul este din vina mea, iar eu sunt cel pe care trebuie să daţi vina", a spus el. "Îmi pare foarte rău pentru toate victimele, pentru durerea pe care le-am provocat-o și, de acum înante, voi suporta consecințele sociale și juridice ale greșelilor mele", a mai spus actorul.

Min-Ki deţinut roluri în principal în emisiuni TV, dar a apărut, de asemenea, şi într-o serie de filme. El a fost scos din distribuţia dramei "Copiii Micului Zeu" și înlocuit cu Lee Jae Yong.

Alte stiri din Life style

Ultima oră