Mesaj pentru Andreea Marin: Ai un slogan "preţuieşte viaţa"...schimbă-l te rog. E o minciună

08 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Mesaj pentru Andreea Marin: Ai un slogan "preţuieşte viaţa"...schimbă-l te rog. E o minciună Galerie foto (3)

Marius Chircă, alias Kola Kariola, renumita asociaţie de protecţie a animalelor, povesteşte pe pagina sa de Facebook, cum vedeta TV Andreea Marin a depus o plângere pentru ameninţare la Poliţia Voluntari. Dosarul a fost clasat, din lipsă de probe, iar Marius Chircă o sfătuieşte pe fosta Zână a surprizelor să-şi schimbe sloganul  "preţuieşte viaţa" care e "o minciună, la fel ca toată cariera şi apariţiile" sale.

"Nu demult, primesc citatie de la Politia Voluntari pe motiv ca sunt acuzat de amenintare de catre "Zana Zanelor" sau "Frumoasa din padurea Letea",asa cum imi place mie sa o alint pe respectabila vedeta in descompunere, Andreea Marin.
M-am gandit bine la ceea ce s-a intamplat,mi-am verificat postarile de pe fb din perioada cu pricina si nu am gasit nimic macar jignitor la adresa acestui personaj.Am decis sa nu merg la Politie pentru ca nu am de ce.


Ieri a venit si referatul intocmit de procuror. Evident....clasare dosar pentru lipsa probe. A fost o plangere de ..... la fel ca si cariera acestui personaj,o plangere facuta de avocatul Andreei Marin,care este acelasi avocat al celui mai de temut criminal de caini,respectiv Bogdan Treeroiu.
Stimabila "Zana", nu te-am amenintat si nu te-am jignit niciodata cu nimic ba chiar am luat cateii din strada care iti puneau vietisoara in pericol. Mai mult, m-am dus si i-am luat si pe cei doi pe care i-ai trimis la moarte in lagarul Cornetu, lagar care a fost inchis ulterior pentru ca nu functiona legal. Aceasta actiune facuta la politie nu face altceva decat afecteze grav imaginea asociatiei pe care o detin si intr-o anumita masura sa puna viata in pericol a celor 600 de animale pe care le avem in grija si locurile de munca a 9 oameni cu multi copii, oameni care isi asigura traiul muncind la ingrijirea acestor animale", povesteşte Marius Chircă pe Facebook.

 

El îşi încheie postarea sfătuind-o pe Andreea Marin să-şi schimbe sloganul "Preţuieşte viaţa". "Schimba-l te rog, e o minciuna la fel ca toata cariera si aparitiile tale TV. Pe noi nu ne minti ...".

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră