"Masculinitatea toxică este demodată datorită bărbaților care poartă fuste"

13 Ian 2023
"Masculinitatea toxică este demodată datorită bărbaților care poartă fuste"

Vedetele masculine cu faimă mondială schimbă pantalonii cu fuste. Înseamnă asta că masculinitatea toxică s-a terminat în sfârșit? se întreaba News.au

Bărbații poartă fuste într-o lume plină de videoclipurile misogine virale ale lui Andrew Tate! Celebritați ca Harry Styles, Brad Pitt, Pete Davidson, Lil Nas X, Travis Barker și Christian Wilkins au fost văzuți purtând fuste iar acest lucru trece încet de la noutate la moda în tendințe și va ven probabil ziua în care un bărbat care poartă o fustă nici măcar nu este demn de remarcat.

Fustele bărbaților sunt un semn de speranță într-o lume în care Andrew Tate are un număr atât de mare de urmăritori! Este încurajator că nu doar generația mai tânără de vedete masculine poarta fustă. Vedete precum Brad Pitt și Ewan Mcgregor au aparut pe covorul roșu al fustelor și servesc drept reamintire că aceasta nu este doar o tendință a generației Z, ci fusta masculina ar putea fi aici pentru a rămâne.

Dr Camilla Nelson, expertă în culturile de gen și mass-media, este, de asemenea, destul de încântată de tendința fustei. „Realitatea este că bărbații poartă fuste încă din anul „zero” – mă refer la togi, colanti, peruci, rochii, kilturi, sarong și machiaj de frumusețe. Întrebarea mai interesantă este de ce bărbații au încetat să mai poarte fuste – și de aici începe esențialul masculinității hetero-normative, a explicat ea.

„Moda fluidă de gen este bună pentru toată lumea – personal, recomand cu căldură rochiile, deoarece sunt mult mai confortabile și nu trebuie să pierzi timpul găsind un top asortat.”

Bărbații care poartă fuste nu vor opri toată misoginia din lume, dar cel puțin, este o reamintire binevenită că tot mai mulți bărbați sunt complet sătui de normele de gen și sunt pregătiți să-și dea jos pantalonii, să-și pună fusta și să facă masculinitataa "cool" din nou.

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră