Mark Zuckerberg va fi din nou tată!

10 Mar 2017
Mark Zuckerberg va fi din nou tată!

După Facebook, creația sa de bază, de pe urma căreia conturile sale sunt din ce în ce mai pline, după Max, primul său copil, Mark Zuckerberg a anunțat, evident tot pe rețeaua de socializare al cărei co-fondator este, că urmează să devină tată pentru a doua oară.

"Suntem foarte fericiți să vă împărtășim că așteptăm în familia noastră încă o fetiță!

După experiența dificilă prin care am trecut alături de Max, nu eram foarte siguri la ce să ne așteptăm sau dacă vom fi în stare să avem încă un copil. În momentul în care am aflat că Priscilla este din nou gravidă, primul nostru gând a fost ca acest copil să fie sănătos. Următoarea mea dorință a fost să fie tot fetiță. Nu pot să cred că există un dar mai prețios decât a avea o soră și sunt extrem de fericit că Max și sora ei se vor avea una pe cealaltă.

Am crescut alături de trei surori și am avut multe de învățat de la niște femei inteligente, puternice. Nu sunt doar surorile mele, ci și unele din cele mai bune prietene ale mele. Au reușit să scrie scrie cărți, să fie performante în muzică, sport, gătit și în cariere. Mi-au arătat cum să devin competitiv și încă ne mai amuzăm împreună.

Priscila, la rândul ei, a crescut alături de două surori, de la care a învățat importanța familiei, munca susținută și dragostea pentru ceilalți. S-au susținut una pe cealaltă, în studenție și în carieră, în medicină și în afaceri. Au atât de multe glume pe care le înțeleg doar ele..

Cred că devenim mai buni pentru că avem alături în viață femei puternice - surori, mame și prietene. De abia așteptăm să-i urăm bun venit micuței noastre și să facem tot ce putem mai bun pentru a crește încă o femeie puternică", a scris Zuckerberg pe contul său de Facebook.

Alte stiri din Life style

Ultima oră