Mariah Carey recunoaşte că suferă de tulburare bipolară: Am trăit mereu cu teama că voi fi demascată

11 Apr 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Mariah Carey recunoaşte că suferă de tulburare bipolară: Am trăit mereu cu teama că voi fi demascată

Celebra cântăreaţă Mariah Carey recunoaşte că se tratează pentru tulburare bipolară după ani întregi de negare a acestei boli. Ea a declarat că a fost diagnosticată pentru prima dată în 2001, după o cădere nervoasă, dar că nu a reușit să se trateze până de curând, relatează news.sky.com

Mariah Carey a spus că nu mai trăiește în "negare și izolare" după ce a început tratamentul pentru tulburare bipolară. Ea a declarat revistei People că nu a vrut să creadă când a fost diagnosticată în 2001, după ce a fost internată într-un spital şi tratată pentru o afecţiune fizică și mentală.

 "Până de curând am trăit în negare și izolare și într-o teamă constantă că cineva m-ar demasca. Era o povară prea greu de purtat și, pur și simplu, nu mai puteam face asta", a afirmat Mariah Carey.

Starul de 48 de ani se află acum sub tratament, luând medicamente pentru tulburare bipolară II, care implică perioade de depresie și hipomanie și adesea iritabilitate. Ea spune că tratamentul are un efect pozitiv și nu o face să se simtă prea obosită sau lentă.

"M-am întors la ceea ce îmi place - compun melodii și fac muzică", a spus cântăreaţa. Ea a mai spus că prima dată a crezut că suferă de "insomnie normală", deoarece nu putea să doarmă, şi "lucra, și lucra ,și lucra".

Mariah Carey a mai declarat că era "iritabilă și trăia permanent cu frica de a abandona oameii" și că mai târziu a aflat că "se confruntă cu o formă de manie"." În cele din urmă m-aș fi lovit un zid. Cred că episoadele mele depresive s-au caracterizat prin faptul că aveam o energie foarte scăzută", a adăugat ea.

Alte stiri din Life style

Ultima oră