Lady Diana și Kevin Costner, o relație secretă?!

02 Aug 2017 | scris de Magda Marincovici
Lady Diana și Kevin Costner, o relație secretă?!

Cine ar fi bănuit? Lady Diana ar fi avut o relație secretă cu actorul american Kevin Costner, puțin timp după ce a divorțat, transmite gala.fr. Este ceea ce afirmă cel care a asigurat protecția prințesei.

Un fost ofițer al poliției londoneze dezvăluie secrete din viața prințesei. Dai Davis, care a fost în fruntea celor care a girat protecția la Windsor timp de trei ani, încredințează presei italiene unele informații, după mulți ani de tăcere.

Dai Davis coordona 450 de persoane responsabile de protecția familiei regale în momentul divorțului cuplului Charles și Diana, în 1996.

Declarațiile lui se referă la o legătură pe care o bănuie între Lady Di și actorul Kevin Costner.

Potrivit fostului ofițer, după divorț, celebrul actor și realizator dorea ca Diana să joace într-un film, urmare a peliculei Bodyguard (1992). Ea ar fi trebuit să joace rolul unei prințese care s-ar îndrăgosti de un bodyguard. Diana ar fi refuzat rolul... dar ar fi acceptat avansurile actorului, care a fost răsplătit cu un Oscar pentru cel mai bun realizator cu filmul său ”Dansând cu lupii”. 

Potrivit declarațiilor lui Dai Davis, idila celor doi nu ar fi fost una de durată. Alții au avut relații reale cu ea, dar totul într-o discreție absolută, spune Dai Davis, în versiunea italiană a Huffington Post 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră