Karl Lagerfeld: Brigitte Macron are o siluetă minunată!

05 Iul 2017 | scris de Magda Marincovici
Karl Lagerfeld: Brigitte Macron are o siluetă minunată!

Garderoba este perfectă. Indiferent dacă este o rochie sub genunchi sau jeans. Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, are o siluetă de invidiat, deși anul trecut, în luna aprilie, a suflat în cele 64 lumânări aniversare., scrie revista Closer. Dar pentru aceasta și-a impus o disciplină de fier.

Așa cum scrie hebdomadarul Gala în ultimul număr, Brigitte Macron este foarte atentă la preparatele servite la Elysee. Soții Macron preferă peștele gril și fructele de mare. O alegere echilibrată nutrițional, hipocalorică, în defavorarea preparatelor mai consistente. 

Ex-profesoara de franceză nu se menajează nici în privința exercițiilor fizice. Dimpotrivă, și-a mărit numărul ședințelor intensive la bicicleta instalată în apartamentele prezidențiale. Și, iată, răsplata nu s-a lăsat așteptată.

Brigitte Macron a fost recompensată cu un valoros compliment dacă ținem seama că vine din partea unui celebru fan. O ador pe Brigitte Macron. Are o siluetă minunată,declara, în urmă cu câteva luni, Karl Lagerfeld, într-o emisiune de cultură la France 2.  

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră