În bucătăria lui Joseph, prima carte de rețete a lui Chef Hadad

02 Iun 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
În bucătăria lui Joseph, prima carte de rețete a lui Chef Hadad

Cei interesaţi sunt aşteptaţi vineri, 3 iunie 2016, de la ora 15.00, la standul editurii din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, de la Romexpo, organizat în perioada 1-5 iunie.

Realizată în condiţii grafice excepţionale, cartea este un omagiu adus bucătăriei gourmet şi, totodată, o incursiune în lumea ingredientelor, o călătorie culinară în jurul lumii. Lucrarea se adresează în mod special profesioniştilor din domeniu, bucătari activi sau aflaţi la început de drum, dar şi amatorilor pasionaţi de gătit.

Proiectul a presupus un maraton fotografic fără precedent, realizat sub regia lui Adrian Popa (Photochef by Adi Popa) şi a însemnat o muncă de sute de ore de fotografiere şi prelucrare, imaginea fiind un element de bază al cărţii.

„Visez de mulţi ani la această carte. Este primul meu proiect editorial, e ca al patrulea copil din familie. A fost şi rezultatul unei presiuni enorme din partea celor din jurul meu, clienţi, prieteni, colegi de breaslă, echipă, să scot mai repede o carte de reţete. De-a lungul timpului, am creat sute de meniuri şi am atâtea reţete în minte! Este păcat să nu dau mai departe din secretele mele de mixuri de ingrediente şi arome. În bucătăria lui Joseph e martorul anilor întregi petrecuţi în bucătărie, testând şi experimentând fără oprire combinaţii şi gusturi inedite. Este declaraţia mea de iubire faţă de gastronomie, pasiunea vieţii mele. Noua generaţie o poate considera parte din testamentul meu culinar“, declară Joseph Hadad.

Printre invitații la evenimentul de lansare se numără: Excelenţa Sa, Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, Chef Henry Sebok, Chef Antonio Pasarelli, Andreea Berecleanu, Virgil Ianţu, Cristina Stănciulescu, Nicolai Tand, Cristi Chivu, Noemi Meilman, Cosmin Seleşi, Dan Negru, alături de mulţi prieteni şi oameni dragi lui Chef Hadad.

Alte stiri din Life style

Ultima oră