HOROSCOP 2016. Ce ne rezerva ASTRELE in noul an si care sunt cele mai NOROCOASE ZODII

01 Ian 2016 | scris de Dănuț Paraschiv
HOROSCOP 2016. Ce ne rezerva ASTRELE in noul an si care sunt cele mai NOROCOASE ZODII

O vorba din batrani spune ca nu aduce anul, ce aduce ceasul! Noi am spune ca nu aduce anul ce aduce HOROSCOPUL! Bucurii, succes, noroc, destin, ghinioane? Care sunt zodiile norocoase in noul an si de ce ar trebui sa ne ferim in 2016. Oare cum se vor aseza planetele si ce ne vor rezerva astrele in 2016? Site-ul mariustuca.ro, va prezinta HOROSCOP 2016, realizat de Prof. Dr. Dumitru Paraschiv. Sa aveti un an cu noroc si cu impliniri pe toate planurile! La multi ani!  

 danutparaschiv@yahoo.com

HOROSCOP 2016

 BERBEC


Primele zile ale anului, in special perioada 5 - 8 Ianuarie aduce nativilor mult stres, oboseala psihica, certuri, nervozitate neasteptata, insomnii si posibile probleme, cu atentionari la sanatate si la folosirea obiectelor tehnice, nu astfel va evolua intregul an. Este anul dezvoltarii in pla profesional. Multi sunt la inceputul unui nou servici sau tocmai incep un servici. Altii vor avea sansa muncii in strainatate, probabil printr-o femeie sau prin cineva din familie, chiar de la inceputul anului. Multi vor semna contracte noi de munca, vor avansa social, administrativ si salarial. Succesul in planul social va creste in a doua parte a anului. Din Iulie, nativii vor fi favorizati pe plan relational. Unii au sansa intalnirii unui nou partener, iar altii isi vor dezvolta, ori chiar oficializa relatia. Portretul noului partener este in general pozitiv. Acest nou partener, putand fi probabil de la distanta, ca origine, poate reprezenta un noroc pentru nativi, o persoana cu diverse calitati. Armonia si buna comunicare sunt, insa si ele foarte importante. Tot a doua parte a anului va aduce unora o noua colaborare profesionala sau un nou parteneriat profesional, iar altora o noua afacere sau dezvoltarea unei afaceri. Situatia litigioasa, pentru cei care au astfel de problema va fi avantajata in rezolvare.


TAUR


Se recomanda atentie la sanatate in primele trei luni ale anului, in special in Ianuarie si cu precadere chiar la inceputul si la mijlocul acestei luni, mai ales celor care au anumite afectiuni cronice. In general anul evolueaza spre mai bine pe parcursul lui, decat la inceput, pentru acesti nativi. In prima parte a anului multi nativi pot trece prin probleme in planul studiului sau examenelor, ori in ceea ce priveste chestiuni bancare sau juridice. Intarzieri, neatentie sau abuzuri au creat astfel de probleme, iar rezolvarea acestora a intarziat si mai poate intarzia. Planul sentimental este avantajat in prima parte a anului. A doua parte a noului an va aduce rezolvari si noroc in planul serviciului, respectiv in domeniul profesional. Unii isi vor gasi un nou loc de munca, iar altii isi vor dezvolta cariera profesionala, nu putini fiind cei carora li se vor mari salariile. De asemenea, sanatatea va fi si ea in general mai avantajata in aceeasi perioada.


GEMENI


Lunile Ianuarie, Mai si Iunie atentioneaza asupra sanatatii, mai ales pentru cei cu sensibilitati ale sistemului endocrin si ale celui uro-genital. Unele obiective pot fi mai greu de atins, ori chiar amanate, probabil si din cauze neasteptate. Este un an in care relatia oficiala este stabila, cunoscand o evolutie buna in plan sentimental. Un an cu un plus de armonie si o mai buna comunicare pe plan relational, in special in primele doua luni ale anului. Multi nativi, de asemenea isi intalnesc un nou partener, cel mai probabil in perioada Ianuarie - Februarie, ori in a doua parte a anului, care va fi favorizata pe plan sentimental, mai mult decat intreg anul anterior. Ca portet general, partenerul poate fi un om de calitate, reprezentand o adevarata sansa pentru nativ. Noul an aduce rezolvarea unor chestiuni de familie si atingerea unor obiective cu referire la casa si proprietate. Astfel, unii isi dezvolta familia prin casatorie sau aparitia unui copil. Altii se muta intr-o locuinta mai mare, isi dezvolta locuinta, ori fac diverse achizitii. A doua parte a anului poate fi mai stabila financiar, avantajeaza procreerea, prieteniile, iar nativii vor avea mai multe intalniri cu prietenii lor si preocupari pentru divertisment. Aceeasi perioada armonizeaza si dezvolta copiii nativilor si buna relatie dintre nativi si copii.


RAC


Pentru nativi, prima parte a anului nu va fi foarte favorizata pe plan relational, cu exceptia lunilor Februarie si Martie. Chiar inceputul anului poate aduce dizarmonie pe acest plan. Este nevoie de reglementarea unor situatii in relatie, situatii care probabil s-au amanat in rezolvarea lor sau au fost prea tolerate. Pe plan profesional, unii isi vor face iluzii, care pot aduce dezamagiri. Pe de alta parte va exista o stabilitate profesionala pentru cei mai multi. Niste obiective profesionale se dovedesc iluzorii, ori intarzie in a fi rezolvate. Multi nativi vor incepe anul cu stres pe plan profesional. In prima parte a anului comunicarea este avantajata. De asemenea sunt avantajate examenele si studiile. O rudenie va avea o realizare personala, probabil un eveniment. A doua parte a anului aduce reusita in plan familial, locativ si referitor la proprietate. Astfel, unii isi pot intemeia un nou camin, oficial sau nu. Altii se pot muta intr-o alta locuinta, probabil mai mare, isi pot achizitiona o locuinta sau pot finaliza ratele privind o achizitie imobiliara. In general, relatia cu familia va fi mai avantajata. In cazul unora, familia se poate inmulti in membri. In cazul altora se vor inmulti achizitiile locative.


LEU


Cel putin prima parte a anului aduce nativilor stabilitate profesionala si financiara. Unele obiective financiare vor fi indreptate spre cadouri cu substrat sentimental, spre achizitii locative sau spre divertisment. Planificarea unor rate, daca e cazul poate fi un pic dezechilibrata sau cu necesitate subliniata privind achitarea, mai ales pana in Iunie. A doua parte a anului aduce preocupari pentru domeniul auto sau alte preocupari tehnice, nefiind excluse achizitii in acest sens. In aceeasi perioada studiile si examenele vor fi mai avantajate, iar o rudenie sau un vecin va avea o realizare personala sau va organiza un eveniment. Nativii vor calatori mai mult in a doua parte a anului. Pe parcursul acestui nou an pot exista unele probleme, probabil neasteptate cu referire la sanatate, la planul unor acte juridice sau cu referire la strainatate. Un exemplu de perioada a dizarmoniei pe unul sau pe toate aceste planuri in reprezinta chiat luna Ianuarie, mai precis subperioada 5-10 Ianuarie, apoi perioada 15 - 21 Ianuarie. Tot atunci pot exista unele deziluzii, manifestate rapid, dar nu neaparat imprevizibil, ci pe fondul unor iluzii mai vechi. Martie si Aprilie avantajeaza planul relational, pentru multi existand sansa intalnirii unui partener si debutul unei noi relatii. Altfel, prima jumatate a anului, in special primele doua luni din an subliniaza dizarmonie, neintelegeri sau certuri pe plan sentimental. A doua jumatate a anului inlatura diverse neintelegeri si avantajeaza mai mult planul relational. Se recomanda atentie la situatia serviciului, in special in prima parte a anului, putand exista stres, inclusiv din partea unui sef. Pot aparea unele chestiuni negative, care pot afecta si situatia contractului de munca. Februarie vine, insa, ca o perioada favorabila, in care poate exista si o rezolvare, cel putin partiala a situatiei, dar si sprijin din partea unei colege sau sefe.


FECIOARA


Noul an continua favorizarea generala a nativilor acestei zodii. Ei sunt puternici, au incredere in ei, multi avand deja perspective diverse, care au inceput sa se concretizeze. Prima lumatate a anului avantajeaza dezvoltarea personala, aduce nativilor rezolvarea unor probleme personale, succes prin comunicare, impunerea si afirmarea personala in raport cu alte persoane, ori la un interviu, intr-o afacere sau intr-o colaborare. Peterea lor in raporturi sociale, profesionale si parteneriale este una semnificativa si in general de succes. Cheia succesului consta in continuare si in acest an in: aplicarea propriului liber arbitru, increderea in deciziile proprii si increderea in sine. Planul sentimental nu prea e avantajat, cu exceptia primelor trei luni ale anului, chiar si atunci existand dizarmonie, neintelegeri si posibile certuri, unele fara motiv real sau datorita unor chestiuni tipicare si minutioase, exagerate ca importanta, specifice nativilor. In noul an se deblocheaza treptat situatia rezolvarii unor chestiuni locative sau imobiliare. Se recomanda atentie la sanatatea unei persoane mai in varsta din familie. A doua jumatate a anului avantajeaza situatia financiara si profesionala; salariul, sursa directa de venit. Cei mai multi vor avea un spor financiar. Unii vor avea sansa gasirii a inca unei surse de venit financiar. Altii isi vor descoperi un nou talent din care vor castiga bani. ori vor transforma un hobby intr-o profesie.


BALANTA


Desi inceputul anului ii gaseste pe multi nativi cu stres, agitati, cu dizarmonie personala sau familiala, ori in cearta sau in neintelegere cu partenerul sau cu o rudenie, pentru cei mai multi anul va evolua bine. Prima jumatate a anului aduce nativilor protectie generala fata de eventuali dusmani si protectie fata de eventuale probleme cronice de sanatate. In aceeasi perioada sunt avantajate raporturile cu institutiil, firmele, dar si cu strainatatea. Vor fi sustinute preocuparile medicale si ezoterice si vor fi avantajati nativii care lucreaza in domeniile medica, ezoteric sau al serviciilor secrete, dar si cei care sunt implicati in activitati umanitare. Totodata, aceeasi perioada recomanda orientarea spre sinceritate si adevar, cei care abordeaza minciuna sau falsul in activitate putand primi sanctiuni, intr-un fel sau in altul. A doua jumatate a anului va insemna pentru nativi protectie astrala si noroc pe anumite planuri personale. Nativii se vor dezvolta personal, unii nu doar mental, ci si in activitate sau, la propriu, prin cresterea in greutate, aceasta datorita maririi apetentei pentru produsele culinare. Optimismul nativilor va creste, sansa lor de afirmare personala, de asemenea. De asemenea, succesul prin comunicare va fi mai mare. Unii vor calatori mai mult. Cei mai multi vor avea succes pe plan profesional, cel putin mai multa sansa, comparativ cu anul anterior. Relational vor exista probleme chiar din luna Ianuarie si in special in primele patru luni ale anului. Nu sunt excluse certuri si despartiri, iar stabilitatea pe termen lung a unei noi relatii va fi sensibila. Atentie la posibile robleme in casa, dar si in familie. Posibile neintelegeri cu persoanele apropiate. Atentie la sanatatea unei persoane de gen masculin, mai mare ca varsta si la sanatatea unei rudenii de la distanta.


SCORPION


Este anul atingerii unor obiective mari si mici, anul unor rezolvari in plan personal. Prietenii si protectorii, putini sau multi sunt aproape de nativi. Este un an al intalnirilor cu prietenii si a ajutorului din partea unora. Chiar de la inceputul lunii Ianuarie se recomanda atentie la sanatate si siguranta personala, mai ales la posibile aspecte imprevizibile cu referire la sanatate. A doua jumatate a anului va aduce un plus de protectie astrala din punct de vedere medicala, dar mai mult cu referire la posibilele afectiuni cronice. Atentie, in special celor cu afectiuni psihice, neuropsihice sau psihologice, celor cu depresii sau afectiuni ale sistemului circulator periferic, ori ale genunchilor si gambelor. Desi lunile Ianuarie, Iunie si Iulie vor fi mai avantajate financiar, intregul an poate aduce atentionare la administrarea banilor, ori continuarea unor probleme bancare cu origine in trecut. Serviciul poate avea situatii dizarmonice si neasteptate in sens negativ chiar la inceputul lunii Ianuarie si in special in primul semestru al anului. Va fi mai avantajat in a doua jumatate a anului. Tot atunci, relatia cu strainatatea, cu firmele sau cu institutiile vor fi mai favorizate. De asemenea, a doua jumatate a anului aduce nativilor protectie fata de eventualii dusmani sau raufacatori, iar pentru unii contracte de munca in strainatate, poate chiar la distanta mare, in general in locuri aflate langa apa, respectiv in tari inconjurate de apa, mai mult insulare sau peninsulare. Vor fi avantajati cei care lucreaza cu informatii secrete, medicii, vindecatorii, ezoteristii si cei implicati in activitati umanitare. Sinceritatea, cinstea si adevarul vor sprijini pe nativi, insa pe unii ii vor si examina, deoarece aceia care vor minti si vor fi necinstiti vor avea de platit intr-un fel sau in altul.


SAGETATOR


Nativii acestei zodii incep anul cu incredere in sine, putere personala si maturitate in gandire. Au un optimism nealterat, chiar daca au trecut recent prin lectia asteptarii in realizarea unor obiective. Cei mai multi incep anul cu un noroc mai mic sau mai mare pe plan personal. De asemenea, chiar primele zile ale anului aduce multora bani si atingerea unui obiectiv. Primele doua luni aduc o perioada personala, apoi una financiara mai usoare, mai degajate, mai favorabile. Noul an inseamna un plus de bani, dar si de munca. Daca vor cumula norocul existent in plan profesional cu ordinea si cu disciplina, succesul in servici si in cariera va fi si mai mare. Este anul succesului social, nu putini fiind cei care vor avansa in functii, dar si in salariu. Unii isi vor dezvolta o afacere, ori isi vor gasi un job secundar. Ultimul trimestru al anului le aduce orientarea spre noi studii, spre evolutie spirituala sau preocupari legate de strainatate, unii primind sansa unui job in afara tarii, ori sansa de a lucra intr-o firma straina. In ultimul trimestru succesul in studiu si examene va fi prioritar. Multi vor rezolva cu mai mare usurinta chestiuni referitoare la sistemul bancar sau la acte juridice. Pasiunea pentru calatorii si comunicarea se vor intensifica.


CAPRICORN


Nativii nu incep anul in cea mai buna forma, unii putand intampina diverse probleme personale, probabil neasteptate. Atentie la astfel de lucruri, la sanatate, dar si la eventuale probleme in casa, ori in familie, mai ales in perioada 5 - 10 Ianuarie. Noul an aduce amanari si intarzieri in realizarea unor oniective personale, in special din sferele profesionala si sociala. De asemenea, transformarile necesare nu vor fi usor de facut. Studiul, examenele, relatia cu strainatatea, planul juridic, cel spiritual si cel bancar vor fi avantajate, astfel ca multi nativi vor avea realizari in domeniile respective. Unii vor primi sansa unui contract de munca la distanta, respectiv in strainatate. Dn Septembrie lucrurile se imbunatatesc. Incepe o perioada a rezolvarii unor chestiuni in plan material si financiar. Pentru multi nativi, dar si pentru partenerii lor vor creste veniturile. Stabilitatea materiala va fi mai avantajata. Se pot debloca planuri privind achizitiile imobiliare. De asemenea, ultima patte a anului aduce schimbari favorabile si avantajeaza transformarile evolutive, afacerile, colaborarile, profitul din afaceri si parteneriate, activitatea contabila si profitul prin intermediul unor acte oficiale.


VARSATOR


Pentru nativii prieteniei noul an aduce dezamagiri in legatura cu o colega sau o prietena, diverse iluzii si deziluzii in plan social, dar si profesional. Cu toate acestea, pentru multi cariera aduce sansa si avantaje chiar in primele doua luni ale anului, dar nu toti vor avea intelepciunea de a privi lucrurile referitor la avantajul pe termen lung. Acest nou an va fi pentru nativi un an de incercare, dar si de avantaj pe plan profesional si social, anul construirii unui proiect pe termen lung si al sansei stabilitatii profesionale, aparuta probabil in urma unei schimbari. Nativii sunt favorizati in plan financiar, mai ales cu referire la bani indirecti, obtinuti de exemplu prin intermediul profitului dintr-o colaborare sau dintr-o afacere, prin intermediul partenerului, ori in urma vanzarii unei mosteniri sau ca urmare a obtinerii unui bun prin mostenire. Afacerile vor fi in general mai avantajate, la fel colaborarile si parteneriatele, ori contractele. Unii vor incheia contracte noi sau vor porni afaceri noi. Partenerii nativilor sunt avantajati financiar in tot anul. Nativii nu prea au favorizata insa propria sursa de venit, respectiv salariul sau venitul financiar direct. Aici exista unele dezavantaje, inclusiv in raport cu trecutul, chiar de la inceputul anului. Atentie la cheltuieli imprevizibile sau la cheltuieli mari si la neonorarea la timp a unor obligatii financiare. Anul acesta, in special ultimul semestru vor fi pentru nativi o sansa pe plan relational. Unii isi vor intalni partenerul, iar altii isi vor oficializa relatia. Schimbarile noi, evolutive si ideile noi, benefice sunt avantajate si vor aduce nativilor sanse si stabilitate pe plan material si spiritual. Se recomanda atentie la sanatate, in special la inceputul anului, de exemplu, chiar la inceputul lunii Ianuarie.


PESTI


Anul incepe tensional, atat pe plan social si profesional, cat si in privinta sanatatii. Perioada atentionarii maxime este intre 5 si 10 Ianuarie, cu toare ca incepand din 8 Ianuarie debuteaza o perioada ceva mai favorabila pe plan financiar. Dizarmonia, subliniata la inceputul anului si la inceputul lunii Martie poate aduce unele certuri neasteptate, probleme de comunicare cu un sef sau cu un coleg. Atentie la obiectele casnice, tehnice si electrotehnice. In general, atentie la sanatate. Sa fie tinute departe abuzurile culinare si abuzurile de alcool. Sportul si intretinerea corporala sunt bine venite. Este anul relatiei, iar pentru multi, anul dezvoltarii sau oficializarii unei relatii. Contractele evolueaza spre bine. Colaborarile si parteneriatele sunt avantajate. La fel si afacerile, cel putin comparativ cu anul 2014 si cu prima parte a anului 2015. Multi incep o noua afacere, o boua colaborare sau semneaza un nou parteneriat de munca. Serviciul incepe sa cunoasca o noua perioada a dezvoltarii si unei mai bune evolutii, incepand cu 9 Septembrie. Ultima parte aduce unora sansa muncii in strainatate si in general avantajeaza sanatate, mai mult decat pana atunci. Evolutia astrologica este in general pozitiva.

Alte stiri din Life style

Ultima oră