Fiica celebrului Jackie Chan a ajuns homeless şi face dezvăluiri stânjenitoare

30 Apr 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Fiica celebrului Jackie Chan a ajuns homeless şi face dezvăluiri stânjenitoare

Fiica celebrului actor de filme cu arte marţiale, Jackie Chan, a declarat că a ajuns pe străzi din cauza "părinţilor homofobi", relatează asiancorrespondent.com.

Etta Ng, fiica lui Chan în vârstă de 18 ani, este lesbiană şi a postat săptămâna trecută un video pe YouTube cu partenera ei, canadianca Andi Autumn, în care cere ajutor din partea comunității online.

"Bună, eu sunt fiica lui Jackie Chan și aceasta este prietena mea, Andi", spune Ng în filmuleţ. " Nu avem un adăpost de o lună din cauza părinților homofobi. Am dormit mai mult sub un pod ", continuă ea.

"Am mers la poliție. Am fost la spital, la băncile de alimente, adăposturile comunității LGBTQ, și toate acestea nu dau doi bani pe noi. De aceea am realizat acest videoclip pentru că nu știm ce să mai facem în acest moment. "

Căsătoriile de același sex și partneriatele civile nu sunt recunoscute în Hong Kong, iar comunitatea lesbiană, homosexuală, bisexuală și transsexuală (LGBT) continuă să se confrunte cu stigmatul social.

Ng este copilul lui Chan și al actriţeii din Hong Kong, Elaine Ng, cu care a avut o aventură extraconjugală. În 2015, Ng a spus că nu are "sentimente pentru celebrul actor. "El este tatăl meu biologic, dar nu face parte din viața mea ", a afirmat ea.

Ea a ieșit public în octombrie anul trecut şi a postat pe contul său Instagram că: "După toți acești ani de negativism, trăind în rușine și frică de lume, am ajuns la concluzia că este mai ușor să accepți că nu eşti făcut să iubeşti sau să fii iubit ".

Alte stiri din Life style

Ultima oră