Eveniment astronomic rar. Cum poţi folosi în avantajul tău energia Super Lunii de Sânge Albastre

30 Ian 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Eveniment astronomic rar. Cum poţi folosi în avantajul tău energia Super Lunii de Sânge Albastre

Un eveniment ceresc rar creează o mare agitaţie deoarece combină trei evenimente astronomice extraordinare: Super Luna, Luna albastră și o eclipsă lunară totală sau Luna de sânge. Trei în unu, pe 31 ianuarie, un fenomen care are loc o dată la 150 de ani!

"Super Luna de sânge albastră " va fi vizibilă pe 31 ianuarie, în America de Vest, Asia, Orientul Mijlociu, Rusia și Australia având cea mai bună vizibilitate a acestor fenomene extraordinare, relatează dailymail.co.uk.

Super Luna este atunci când Luna se află pe orbita sa, în poziţia cea mai apropiată de Pământ și este cu aproximativ 14% mai strălucitoare și cu 30% mai mare decât de obicei. Este, de asemenea, a doua Lună plină a lunii, cunoscută în mod obișnuit ca  "Luna albastră", fenomen care are loc la fiecare doi ani și opt luni."Superluna albastră" va trece prin umbra Pământului, având loc o eclipsă totală de Lună. Când se va afla în umbra Pământului, astrul nopţii va avea o nuanță roșiatică, cunoscută sub numele de " Luna de sânge", iar cerul va deveni mai roșu. În timp ce locuitorii din emisfera estică au văzut ultima eclipsă de lună totală în 1982, aceasta va fi prima eclipsă totală a lunii albastre pentru cei din emisfera vestică de la 1866.

În cartea sa Moon Magic, Diane Ahlquist prezintă modul în care oamenii pot profita de fazele lunare, folosind energia mistică a Lunii pentru a face totul, de la creativitate până la a renunţa la obiceiurile proaste.

În primele ore ale zilei de 31 ianuarie, energia Lunii va fi amplificată. "Super Luna de sânge albastră are propria forță de viață", a declarat Diane, pentru Daily Mail Online. "Este mai intensă decât Luna plină; este ca o Lună plină de steroizi. Ea ne înalță simțurile și totul este mai intens. Ea stabilește starea de spirit și este un bun moment  să apelați la subconștientul dvs. pentru a vă gândi la lucrurile pe care le doriți pentru viitor", a adăugat ea.

Diane a subliniat că oamenii ar trebui să profite de evenimentul ceresc, care este "un dar de la natură". Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să priviți Luna și să meditați pentru a vă relaxa mintea. Vă puteți concentra pe respirație, imaginându-vă acoperiţi de o lumină albă sau vă puteți uita la flacăra unei lumânări.

Cheia este să fiţi extrem de concişi și să vă concentraţi doar pe unul sau două lucruri. Dacă scopul este să vă căsătoriţi, vă puteţi gândi unde vreţi să trăiţi și dacă vreţi copii. Nu este recomandat să spui că vrei să te căsătorești, să câștigi la loterie și să mergi în vacanţă în Asia în anul următor, deoarece cererea nu este ca o listă de cumpărături. După ce vă stabiliți intenția, "parafaţi înţelegerea" și utilizați câteva cuvinte finale precum "Amin" sau chiar ceva simplu ca "Mulțumesc".

Energia acestei Luni va putea fi folosită şi la conceperea unui copil. Pentru cei care îşi doresc băieţi, acum este momentul. Triplul fenomen lunar va avea loc în Leu, iar acesta se numără printre semnele masculine ale zodiacului alătuiri de Berbec, Gemeni, Balanţă, Săgetator și Vărsător.  "Deci, cei care doresc să aibă un  băiat, dacă vor concepe în noaptea Super Lunii de sânge albastre, ar avea șanse foarte bune să fie băiat". 

Noaptea de 31 ianuarie va fi şi un bun prilej să renunţaţi la obiceiurile proaste. Dacă doriți să spuneţi STOP consumului de alcool, să renunțați la fumat, să pierdeți în greutate sau să puneţi punct oricărui obicei prost, începeți în noaptea eclipsei lunare sau când Luna va scădea după o Lună plină. După noaptea Super Lunii de sânge albastre este un moment minunat pentru a începe o dietă, explică Diane în cartea sa, arătând că faza de scădere a Lunii este momentul cel mai bun.

Este, de asemenea, momentul perfect pentru a încheia relaţia cu o persoană care vă secătuieşte emoțional, cum ar fi iubitul sau prietena pe care nu o puteaţi refuza niciodată.

Intuiția oamenilor va fi intensificată în timpul "Super Lunii de sânge albastre", deci este un moment perfect pentru a participa la o şedinţă de ghicit, fie că este vorba de citirea frunzelor de ceai, a cărților de tarot sau a globurilor de cristal.

În noaptea de 31 ianuarie, emoțiile vor fi foarte puternice, ceea ce poate fi un lucru bun sau un lucru rău, în funcție de modul în care priviți lucrurile.

Potrivit lui Diane, este momentul pentru romantism, de a întâlni pe cineva, însă ea avertizează că nu e bine să se ia prea în serios relațiile care încep în această noapte deoarece sentimentele sunt mai intense.

"Aș fi foarte atentă și aş lua lucrurile foarte lent, foarte ușor", a spus ea, menționând că același lucru este valabil și pentru propunerile de căsătorie.

De asemenea, ar trebui să încercați să evitați intrarea în dispute sau certuri, deoarece este posibil ca acestea să degenereze rapid.

 

 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră