EMOȚIONANT! Un băiețel i-a scris cățelului său, în raiul câinilor

12 Iun 2015
EMOȚIONANT! Un băiețel i-a scris cățelului său, în raiul câinilor
Deși începe trist, urmează să citiți o poveste frumoasă despre oameni, câini și sentimente.

Dispariția lui Moe, un beagle de 13 ani, a lăsat mai goală viața unei familii care trăiește în Norfolk, lipsa fiind resimțită cel mai puternic de Luke, un băiețel de numai trei ani și jumătate, care continua să-și întrebe părinții când se va întoarce acasă cățelul.

Într-una din zile, Luke i-a cerut mamei sale să-l ajute să-i scrie o scrisoare lui Moe, "Îmi lipsești. Sper să te distrezi mult de tot în raiul cățeilor!", a fost mesajul pe care micuțul a ținut să-l trimită fostului său prieten pe adresa Moe westbrook, pe Norul Unu.
Scrisoarea trimisă lui Moe a devenit un ritual zilnic, care reușea să mai disipeze din tristețea băiețelului produsă de dispariția lui.

Mama lui Luke ducea scrisorile la cutia poștală din fața casei, având grijă să le scoată de acolo înainte ca poștașul să le ridice.
Totuși într-un din zile, scrisoarea a fost uitată în cutie și și-a urmat cursul firesc, catre oficiul poștal.
"Mi-am închipuit că un funcționar de la oficiul poștal o va arunca, nici măcar nu avea timbru", a declarat mama lui Luke.

Surpriză! Săptămâna următoare, în cutia poștală a sosit o scrisoare adresată lui Luke, din partea lui Moe.
"Sunt în raiul cățeilor. Mă joc toată ziua. Sunt fericit. Mulțumesc că ești prietenul meu. Te iubesc, Moe".

Luke este cu siguranță prea mic să fie impresionat de acest gest, noi ceilalți, nu, și poștașul este vinovat pentru acest lucru minunat.

Alte stiri din Life style

Ultima oră