E oficial. Elena Udrea are logodnic cu 12 ani mai tânăr

11 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
E oficial. Elena Udrea are logodnic cu 12 ani mai tânăr

Fostul manechin Adrian Alexandrov a confirmat pe pagina sa de Facebook că s-a logodit cu Elena Udrea. Pe lângă urări şi felicitări, proaspătul cuplu a avut parte şi de comentarii mai puţin plăcute pe reţeaua de socializare.

"Te-as felicita, dar sunt niste probleme. In primul rand ca arata de parca iti este matusa si e de explicat avand in vedere diferenta de varsta, iar in al 2 lea rand e cu un picior in puscarie. Ce o sa faci daca se duce la penitenciarul Targsor 6 ani? O sa-i duci chiftele? Cam nasol", e unul dintre comentarii.

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi pe litoralul românesc, în acest weekend, în staţiunea Mamaia, unde şi-au sărbătorit logodna. Elena Udrea, 43 de ani, a fost cerută de nevastă exact în ziua în care cei doi împlineau un an de relaţie. Adrian Alexandrov, 31 de ani, a fost manechin, iar în prezent este broker imobiliar în zona de nord a Capitalei.

Elena Udrea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoş, de care a divorţat în în 2013. Ea a fost condamnată  la 6 ani de închisoare pentru abuz în serviciu şi luare de mită în dosarul "Gala Bute”. Decizia nu este definitivă.

 

 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră