Se întâmplă şi la CASE REGALE! Harry, PRINŢ şi... GRĂDINAR

19 Sep 2015
Se întâmplă şi la CASE REGALE! Harry, PRINŢ şi... GRĂDINAR
Prințul Harry și-a făcut debutul în actorie, așa încât - comentează cu umor site-ul people.com - dacă nu-și găsește de lucru la curtea regală, are deschisă lumea showbizului.  Prințul în vârstă de 30 de ani a apărut într-un scurtmetraj prezentat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la rugby 2015, care a început vineri seara la Londra. În foarte scurta sa apariție din filmulețul ce prezintă istoria acestui sport, Harry este văzut îmbrăcat în haine din secolul al XIX-lea, fără barbă și greblând frunze, potrivit agerpres.ro. 

Prinţul Harry, debut în actorie 

Nu este prima dată când un membru al Casei Regale britanice este protagonist în videoclipuri prezentate la mari evenimente sportive. Regina Elisabeta a II-a și-a jucat propriul rol alături de actorul Daniel Craig în pielea lui James Bond în videoclipul prezentat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Însă originala participare a prințului Harry în film, precum și prezența sa ca reprezentant al Casei Regale britanice la ceremonia de deschidere Cupei Mondiale la rugby, unde a ținut un discurs, arată strânsa sa legătură cu acest sport. El este suporter activ, a fost ales președinte de onoare al England Rugby 2015 și este unul din patronii Rugby Football Union.

Alte stiri din Life style

Ultima oră