Despre dragoste, fără cuvinte: "Cherchez la femme!", pe 14 decembrie, la TNB

11 Dec 2015 | scris de Alex Revenco
Despre dragoste, fără cuvinte:

Spectacolul se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, scenarist şi regizor , și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii - “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.

Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului. Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul și odată cu el, lumea întreagă.

În distribuţie: Petrică Voicu, Elena Rusu, Emanuela Ciucan, Diana Vladu, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici. Scenariul si regia: Petrică Voicu, coregrafia: Nadejda Dimitriu, costume si scenografie: Alina Crăciun şi Anca Cernea. Premiera are loc luni, 14 decembrie, ora 19.00, la Sala Mică a Teatrului Naţional. Spectacolul durează o oră şi zece minute iar biletele sunt 20, 30, 35 şi 40 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Alte stiri din Life style

Ultima oră