Cum se antrenează unul dintre cei mai bogați oameni din lume!

02 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
Cum se antrenează unul dintre cei mai bogați oameni din lume!

Mark Zuckerberg face totul pentru a petrece  cât mai mult timp cu fiica sa, dar și pentru a fi în formă! Și pentru aceasta, fondatorul Facebook a găsit soluția: face sport cu micuța Maxima, fiica sa care are 16 luni, anunță Closermag.fr.

Pe rețeaua sa de socializare se vede cum Mark Zuckerberg, unul dintre cei mai puternici și mai bogați antreprenori din lume, face exerciții aerobice cu fiica sa, pe care o ține pe spate.

O presiune suplimentară pe brațele tatălui, dar un moment de tandrețe între tată și fiică. Maxima pare foarte mulțumită și îndată ce tatăl termină exercițiile, ea strigă: mai vreau, mai vreau! Este antrenorul cel mai tare pe care l-am avut vreodată, spune Mark Zuckerberg, în comentarii.

Fondatorul Facebook trebuie să se antreneze, deoarece dificultățile se vor mări. În urmă cu trei săptămâni, tatăl-sportiv a anunțat, evident tot pe rețeaua de socializare, că va fi pentru a doua oară tată! Priscilla și eu suntem fericiți să vă anunțăm că așteptăm o altă fiică, a anunțat Mark Zuckerberg.

Așadar, în curând, fericitul tată va trebui să se antreneze cu ambele fiice așezate cu grijă pe spate.   

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră