Cum să dai o GAURĂ într-un tablou de peste un milion de dolari (VIDEO)

25 Aug 2015
Cum să dai o GAURĂ într-un tablou de peste un milion de dolari (VIDEO)
Mda, mai țineți minte excursiile obligatorii din timpul școlii, în care erai plimbat prin case memoriale, muzee, expoziții, fără să ți se spună mare lucru? Te plictiseai de moarte și te străduiai din răsputeri să găsești ceva care să te intereseze ...

Ei bine, probabil exact în situația respectivă s-a găsit și un puști de 12 ani din Taiwan, cărat cu grupul de la școala la expoziția "Imaginea lui Leonardo, cea a unui geniu", care a adunat 55 de tablouri din perioada renascentistă, foarte rare, foarte valoroase, aduse din cele mai exclusiviste colecții particulare din întreaga lume, după spusele organizatorilor.

În pantaloni scurți, tricou, adidași și cu o băutură în mână, băiatul a avut neșansa să se dezechilibreze în momentul în care trecea pe lângă o operă a pictorului Paulo Porpora.
Evenimentul o să-l bântuie toată viața, pentru că se va alătura unui grup deloc atrăgător, cel al distrugătorilor de opere de artă, pentru că nu s-a putut reechilibra decât după ce și-a înfipt un pumn în pânza italianului, datând din secolul XVII.

Tabloul deteriorat nu va mai putea fi recondiționat, dar organizatorii nu vor cere despăgubiri familiei puștiului, pentru că pictura era asigurată.



Alte stiri din Life style

Ultima oră