Cristiano Ronaldo, tată de fată. Acesta este al 4-lea copil al fotbalistului

14 Noi 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Cristiano Ronaldo, tată de fată. Acesta este al 4-lea copil al fotbalistului

Cristiano Ronaldo, tată pentru a patra oară . Este știrea făcută publică de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, duminică, pe rețelele de socializare.

Cel de-al patrulea său copil este o fetiță  a cărei mamă este Georgina Rodriguez, actuala iubită a starului echipei Real Madrid.

Fetița a venit pe lume într-o maternitate din capitala Spaniei, urmând să poarte numele de Alana Martina, așa cum dezvăluise anterior fotbalistul.

Cristiano Ronaldo și-a însoțit mesajul cu o fotografie în care apare alături de iubita sa, de fiul său cel mare, Cristiano Junior (7 ani) și de fetița nou-născută.

"Alana Martina a venit pe lume. Geo și Alana sunt bine, toți suntem foarte fericiți", a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.

Pe lângă Cristiano Junior și Alana, fotbalistul portughez mai este tatăl gemenilor Eva și Mateo, născuți în luna iunie. Pentru primii săi trei copii, Cristiano Ronaldo a apelat la mame purtătoare.

La finele lunii octombrie, jucătorul în vârstă de 32 ani, dezvăluise într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare numele viitorului său copil și data nașterii, fixată inițial pentru 21 noiembrie.

Alte stiri din Life style

Ultima oră