Copiii neastâmpărați vor câștiga mai mulți bani când vor deveni adulți

21 Sep 2015
Copiii neastâmpărați vor câștiga mai mulți bani când vor deveni adulți
Vesti bune pentru părinții care nu reușesc să se descurce cu odraslele lor și visează la copii care nu fac niciodată nimic rău și ascultă mereu de părinții lor.  

Un studiu dat publicității recent de Universitatea din Luxemburg, în parteneriat cu Universitatea din Illinois-Urbana-Champaign și Freie Universitat Berlin, dovedește că acei copii care sunt neastâmpărați și neascultători ajung antreprenori și oameni de afaceri de succes.

”Acei copii care au opus rezistență la autoritate în copilărie au ajuns ca adulți să aibă venituri mai mari față de cei care au fost mereu cuminți”, se arată în studiul citat de portalul pentru părinți netmoms.de.

Studiul a urmărit dezvoltarea personală a 745 de oameni pe parcursul a 40 de ani, între vârsta de 12 și 52 de ani.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că există patru parametri importanți care stau la baza unui venit mare: coeficientul de inteligență, starea socială a părinților, educația și comportamentul din copilărie.

”Copiii neastâmpărăți și obraznici sunt predispuși să câștige mai mulți bani când vor deveni adulți fiindcă sunt capabili să respingă autoritatea, sunt competitivi și buni negociatori în propriul interes.

Sunt pregătiți pentru un comportament neconvențional pentru a-și majora veniturile. Astfel de copii vor deveni oameni de afaceri de succes în viitor”, susțin cercetătorii. (I.D)

Alte stiri din Life style

Ultima oră