Cel mai bun restaurant din lume este la Modena (GALERIE FOTO)

20 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Cel mai bun restaurant din lume este la Modena (GALERIE FOTO) Galerie foto (7)

Un restaurant din Modena, Italia, a fost desemnat drept cel mai bun din lume. Este pentru a doua oară când restaurantului creat de chef-ul italian Massimo Bottura i se recunosc meritele şi este desemnat drept cel mai bun, scrie ouest-france.fr.

Restaurantul Osteria Francescana, condus de maestrul bucătar Massimo Bottura, a primit marţi, la Bilbao, pentru a doua oară titlul de "cel mai bun restaurant din lume" în cadrul ceremoniei "50 Best Restaurants".

"Este incredibil, este ceva ce am construit toţi împreună. Profit că sunt în luminile rampei pentru a arăta că în 2018 maeştri bucătari reprezintă mai mult decât suma reţetelor lor", a spus Bottura, care deţine trei stele în Ghidul Michelin. 

 

Osteria Francescana i-a succedat în palmares restaurantului Eleven Madison Park din New York condus de chef-ul elveţian Daniel Humm, care se clasează anul acesta pe locul patru. 

Restaurantul spaniol El Celler De Can Roca, situat la Girona (Catalonia), şi premiat în 2013 şi 2015, se clasează de această dată pe locul al doilea. 

Pe locul trei se află restaurantul francez Mirazur din Menton, condus de bucătarul argentinian Mauro Colagreco, care s-a clasat pe locul patru în 2017. 

 

Alte stiri din Life style

Ultima oră