Ce vârstă are femeia din imagine? N-o să ghicești niciodată! (VIDEO)

18 Aug 2015
Ce vârstă are femeia din imagine? N-o să ghicești niciodată! (VIDEO)
Melissa, o americancă din Tenessee, a reușit să producă o mare învolburare pe Youtube, din momentul în care s-a decis să-și facă publică vârsta.

Nu-i dai mai mult de o zi peste 40 de ani și declară că nu a folosit botox și niciun alt tratament facial care să-i mențină aspectul tineresc, sănătos și tonic.
Totuși, Melissa are 60 de ani și este fericita bunică a șapte nepoți!

"Nu sunt deloc împotriva botox-ului, sau al tratamentelor chirurgicale, fiecare își asumă deciziile luate, pur și simplu am simțit că niciuna dintre metodele menționate nu mi se potrivește", declară Melissa, într-unul din clipurile video pe care le postează săptămânal pe canalul său de Youtube, în care oferă sfaturi pentru întreținerea pielii sau pentru machiaj.

Melissa spune că își iubește enorm familia, soțul, cei doi copii și cei șapte nepoți.
"Familia reprezintă totul pentru mine. Locuim într-o casă în stil victorian, construită în 1886, la restaurarea căreia încă mai lucrăm. În fiecare duminică, ne strângem cu toți acasă, ne reîncărcăm bateriile și ne distrăm împreună. Mă simt împlinită în această călătorie a vieții pe care o parcurg alături de soțul meu, Doug, ne susținem reciproc și vom îmbătrâni împreună, frumoși și cu grație".



Alte stiri din Life style

Ultima oră