Ce soartă! Au murit loviţi de avionul care ateriza de urgenţă

03 Aug 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ce soartă! Au murit loviţi de avionul care ateriza de urgenţă

Un bărbat și o fetiţă în vârstă de opt ani au murit după ce au fost loviţi de un avion uşor. Aparatul a făcut o aterizare de urgență pe o plajă din Portugalia, relatează ibtimes.co.uk.

Conform presei locale, un bărbat în vârstă de 56 de ani și o fetiță de opt ani au murit după ce un avion ușor a aterizat pe plaja Sao Joao da Caparia, în Almada, în apropiere de capitala Lisabonei. Cele două victime nu erau rude.

Cei doi ocupanți ai avionului au scăpat nevătămați, ceea ce i-a determinat pe martorii accidentului să-l eticheteze drept ucigaş pe pilotul avionului.

Un martor ocular a declarat că avionul a agăţat copilul în timp ce cobora. "Primele momente au fost foarte tensionate, oamenii au vrut să atace pilotul și au început să-i strige că este un" ucigaș ". Toată lumea a fost într-adevăr dezgustată", relatează Mail Online.

Un alt martor a declarat pentru Expresso: "Am văzut un avion care zbura foarte jos și a aterizat pe plajă. Mai întâi a lovit un bărbat și apoi o fetiță".

Înregistrările media de la faţa locului arată o aeronavă ușoară la marginea unei plaje şi echipajele de urgență. Micul avion, considerat o Cessna, pare să aibă o aripa stângă parțială.

Victimele făceau plajă atunci când avionul a aterizat  de urgență. Fata decedată era cu părinții ei, care nu au fost răniți, conform Associated Press.

Cele două persoane aflate în avion au fost interogate de autorități. "Victimele sunt un bărbat și o fetiță de opt ani. Au fost lovite de avion și au murit pe loc", a declarat şeful Poliției Maritime, Pedro Coelho Dias.

Alte stiri din Life style

Ultima oră