Ce-şi doresc bărbații și femeile cu adevărat în dormitor. Nu este ceea ce credeți

06 Sep 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Ce-şi doresc bărbații și femeile cu adevărat în dormitor. Nu este ceea ce credeți

Mulți presupun că majoritatea fanteziilor sexuale tind să se învârtă în jurul dorințelor mai trăsnite, dar un nou studiu arată că s-ar putea să nu fie cazul, relatează netdoctor.co.uk.

Potrivit cercetătorilor americani de la Universitatea din Indiana, Școala de Sănătate Publică, bărbații și femeile doresc sărutări mai afectuoase și mai multe îmbrăţişări,.

Conform IFL Science, studiul a cuprins 2000 de bărbați și femei cărora li s-au adresat întrebări despre ce acte sexuale (dintr-o listă de 30 ) au încercat anterior.

Cercetatorii au adăugat că, deşi mulţi oameni consideră actele sexuale atrăgătoare, aceasta nu înseamnă ca s-au implicat frecvent în astfel de acte. Mulți dintre participanți au avut, de asemenea, o mare varietate de comportamente sexuale.

Debby Herbenick, profesor și autorul principal al studiului, a declarat: "Contrar unor stereotipuri, comportamentele cele mai atrăgătoare, chiar și pentru bărbați, sunt cele romantice și afectuoase ... Acestea includ sărutul mai des în timpul sexului, îmbrăţişările, însoţite de cuvinte dulci / romantice, o cameră romantică şi aşa mai departe".

Ea a mai spus că aceste date oferă posibilitatea cuplurilor de a vorbi mai deschis despre relația dintre dorințele și interesele lor sexuale. "Împreună pot găsi noi modalități de a fi romantic sau sexual unul cu celălalt, sporind atât satisfacția sexuală, cât și fericirea în cuplu", a adăugat Herbenick .

Deși acesta este un studiu american, este prima cercetare de acest fel care oferă o perspectivă asupra comportamentului sexual adult. Lucrarea a fost publicată în PLOS One.

Alte stiri din Life style

Ultima oră