Ce se întâmplă în culisele circului? Fotoreportaj

20 Iul 2015
Ce se întâmplă în culisele circului? Fotoreportaj
A început să fotografieze circul în 2012. S-a prezentat pur și simplu Renatei Kerwich de la Circus Royal Kerwich. Ulterior s-a îndrăgostit de lumina și atmosfera din cortul de circ. Francesca Torracchi spune că uneori este doar un spectator care se uită la numerele de la circ. Uneori doar stă în culise și petrece un moment cu oamenii circului. Așa crede ea că poate ajunge mai ușor la imaginile pe care și le dorește.
De altfel, nu simte o presiune în acest sens, deoarece Francesca nu este fotograf profesionist. Face fotografii din plăcere, în timpul liber. Ea, de fapt, lucrează la o companie petrolieră.
 
Cu toate acestea, a creat serii diferite de fotografii, una este numită "Magic Box" - care suprinde acel moment înainte de spectacol, atunci când se deschide arena și se văd primele lumini sclipitoare. Deși este fotograf amator, în 2014 una din fotografiile sale a fost selectată pentru a participa la o expoziție pentru Porsche și Vogue. În 2015 două dintre fotografiile sale au fost publicate în ediția tipărită a Vogue Italia.
 
 

Alte stiri din Life style

Ultima oră