Carmen Iohannis, senzația Festivalului de Teatru de la Sibiu și a Facebook-ului (FOTO)

21 Iun 2015
Carmen Iohannis, senzația Festivalului de Teatru de la Sibiu și a Facebook-ului (FOTO)
Familia prezidențială și-a făcut apariția la spectacolul programat vineri seară la ora 21, în cadrul festivalului de teatru de la Sibiu.

Cum deja ne-a obișnuit, Carmen Iohannis a ținut să poarte o vestimentație prin care să stârnească o mulțime de comentarii: o rochie la fel de îndrăzneață la capitolul lungime, decorată cu paiete strălucitoare.

Rochia purtată de Carmen Iohannis este un produs al creatorului de modă Pelger Stephan, care s-a declarat onorat pe Facebook de faptul că soţia preşedintelui a ales o rochie creată de el. "Ieri, la Sibiu, frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!", a scris Pelger Stephan.
Conform site-ului designerului vestimanetar, o rochie creată de Pelger Stephan constă de la 600 la 1200 de lei.

Imaginea celor doi a primit numeroase aprecieri și pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis, utilizatorii laudativi așteptând, circumspecți, și apariția celor care vor comentatorilor negativi

După ce Carmen Iohannis a primit din partea directorului festivalului un buchet de trandafiri albi, cei doi au urmărit spectacolul “Ultima bandă a lui Krapp”, o piesă de teatru, care l-a avut în distribuţie pe actorul şi regizorul de film Klaus Maria Brandauer.


Alte stiri din Life style

Ultima oră