Eleganţă de la prima, la ultima picătură: gin din România, produs exclusiv din distilat

25 Ian 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Eleganţă de la prima, la ultima picătură: gin din România, produs exclusiv din distilat


Liderul pieţei producătorilor locali de băuturi spirtoase precizează că acesta este singurul gin din România produs exclusive din distilat.
“Ceea ce diferenţiază Alexander Gin de toate celelalte tipuri de gin este faptul că fructele de ienupăr şi celelalte ingrediente sunt distilate în alcool de origine agricolă. Astfel, aroma sa se obţine în mod direct, şi nu prin adăugarea ulterioară a unor esenţe”, a declarat Răzvan Vasile, director comercial al Alexandrion Grup România.
Alexander Gin, cu o concentraţie alcoolică de 41,5% vol., va fi disponibil, începând cu finalul lunii ianuarie, în toată ţara, atât în circuitul de retail, cât şi în horeca. Prezentarea sa vine într-o sticlă de 700 de mililitri, de culoare închisă, ce păstrează integritatea lichidului, în cazul expunerii la lumină.
“Acesta este un produs la care am lucrat intens mai bine de un an de zile”, a adăugat Răzvan Vasile. Lansarea Alexander Gin continuă demersurile Alexandrion Grup România de a-şi extinde portofoliul de băuturi spirtoase cu produse noi, create integral în fabrica din judeţul Prahova. Ca şi în anii precedenţi, şi în 2016 focusul companiei va fi pe băuturile distilate din fructe.

Alte stiri din Life style

Ultima oră