Aveți adresă de mail la Yahoo? Știrea asta vă interesează. Verizon a dat 5 miliarde de dolari pe Yahoo

25 Iul 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Aveți adresă de mail la Yahoo? Știrea asta vă interesează.  Verizon a dat 5 miliarde de dolari pe Yahoo


Suma cu care s-a parafat tranzacția este de 5 miliarde de dolari, a anunțat Verizon. Grupul Internet american se afla în dificultte, inclusiv celebrele servicii online Yahoo News sau Yahoo Mail. Nici Verizon, nici Yahoo nu au dorit să comenteze informația, scrie Le Point.
Ideea celor de la Verizon este de a fuziona activitățile online ale Yahoo cu AOL, pe care l-a achiziționat anul trecut și să încredințeze conducerea noului ansamblu patronului Tim Armstrong.
Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, ar urma să părăsească grupul ale cărui active se vor rezuma la un portofoliu de brevete și participații la societățile asiatice Alibaba și Yahoo Japan, precizeză New York Times.
Vânzarea Yahoo către Verizon este o declarație de eșec pentru Marissa Mayer, care, când a venit la conducerea grupului, în 2012, a suscitat multe speranțe, dar tocmai ce a anunțat o pierdere netă de 440 de milioane de dolari în trimestrul doi.
Chiar dacă anumiți analiști se întreabă care este interesul real de a uni două foste glorii ale Internetului, ideea a fost de multe ori invocată în trecut.

Alte stiri din It

Ultima oră