Twitter va renunţa la limita de 140 de caractere. Pregăteşte un nou produs

30 Sep 2015
Twitter va renunţa la limita de 140 de caractere. Pregăteşte un nou produs
Twitter lucrează la un nou produs ce va permite tuturor utilizatorilor să distribuie mesaje mai lungi de limita impusă de 140 de caractere, susţin surse apropiate companiei, citate de recode.net.

Conform acestui site specializat, este încă neclar cum va arăta viitorul produs, dar sursele citate spun că utlizatorii de Twitter vor putea să publice texte mai lungi. De asemenea, aceştia pot de vedea întregul articol prin intermediul unui buton, One Shot, fără să părăsească aplicaţia. 

Şefii companiei Twitter discută, de asemenea, cum va fi măsurată limita celor 140 de caractere şi iau în calcul, spre exemplu, eliminarea  numărului de semne pe care le au linku-rilor incluse într-un mesaj. 

Informaţia a fost preluată de mai multe publicaţii internaţionale care au cerut companiei un punct  de vedere oficial în această problemă, dar nu au primit răspuns deocamdată.

Compania este disperată să găsească noi modalităţi de atragere a utilizatorilor Twitter. Noul CEO al companiei, Jack Dorsey, a criticat o serie de schimbări care au fost aduse recent unor produse ale companiei şi a subliniat necesitatea de câştiga o audienţă şi mai mare. 

Utilizatorii platformei au început deja să comenteze planurile companiei. Unii spun că orice depăşire a limitei de caractere va face site-ul să semene cu alte platforme de socializare precum Facebook unde utilizatorii pot posta texte mari. Un altul spune că limita de caractere forţează practic utilizatorii să se exprime scurt şi la obiect, fiind practic o provocare pentru cei care optează pentru acest site.

Oricum, unii dintre ei vor să schimbe modalitatea de calculare a celor 140 de semne. "Mi-ar plăcea ca Twitter să nu mai numere numere linkurile şi fotografiile", susţine un utilizator. Alţii sunt mai reticenţi şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă cu "marile schimbări" anunţate de companie, scrie abc.net.

Citiţi mai multe ştiri din IT!


Alte stiri din It

Ultima oră