Trucuri "ascunse" pe tastatură. Află care sunt cele mai utile scurtături când "te dai" pe YouTube

19 Oct 2015
Trucuri
Toată lumea iubeşte YouTube-ul. Dar s-ar putea să nu fii familiarizat cu acele comenzi ascunse care să facă utilizarea site-ului mult mai uşoară, scrie Business Insider.
 
Iată care sunt cele mai bune trucuri şi scurtături care se pot folosi pe YouTube:
 
Apăsaţi tasta K pentru a pune pauză. Deşi multe persoane folosesc bara de spaţiu pentru a pune pauză unui video, de multe ori această comandă vă va da pagina mai jos. Apăsând K, YouTube va putea opri şi porni imediat materialul video. 
 
Apăsaţi tasta M pentru a opri sunetul. Nu mai pierde timpul căutând simbolul difuzorului pe filmuleţul vostru. Tasta M oprește sunetul şi îl repornește instant.
 
Apăsaţi tasta F pentru a mări la maxim dimensiunea video-ului. 
 
Apăsaţi tasta J pentru a derula înapoi zece secunde. 
 
Apăsaţi tasta cu săgeata stângă pentru a derula în spate doar cinci secunde.
 
Apăsaţi tasta L pentru a derula înainte 10 secunde. La polul opus, în dreapta butonului de play/pauză, tast L vă poate duce mai „arunca” înainte.
 
Apăsaţi tasta cu săgeată dreaptă pentru a derula înainte cinci secunde.
 
Apăsaţi tasta cu cifra 0 pentru a relua filmuleţul. Pentru a reporni orice video, apăsarea tastei 0 vă va uşura procesul.
 
Apăsaţi pe tastele de la 1 la 9 pentru a vă deplasa pe parcursul video-ului. Filmuleţele de pe YouTube sunt, indiferent de dimensiunea lor, împărţite în nouă părţi egale. 
 
Faceţi GIF-uri instant cu ajutorul oricărui video de pe YouTube. În adresa URL a filmuleţului la care vă uitaţi, adăugaţi cuvântul „GIF” înaintea textului „youtube.com” – „youtube.com” se va transforma în „gifyoutube.com” – şi veţi fi trimişi imediat pe o pagină unde vă puteţi produce propriile GIF-uri.

Alte stiri din It

Ultima oră